Kom werken bij SMC Tilburg als Sportarts!

Rughouding
Ontdek jouw toekomst als Sportarts in een vooruitstrevend zorgexpertise centrum

Het SMC Tilburg is een sportmedisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, psychologen en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertises onder één dak om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar: Sportarts voor 0,2 FTE – 0,4 FTE

Invulling van de dagen en tijden kan in overleg bepaald worden.
Onze voorkeur gaat uit naar één sportarts voor de invulling van deze vacature. Echter is het ook mogelijk dat de vacature ingevuld wordt door twee sportartsen die elk solliciteren voor 0,2 FTE.

    Tilburg             0,2 FTE – 0,4 FTE

Gewichtheffen

Over SMC Tilburg

SMC Tilburg is oorspronkelijk ontstaan als een sportmedisch centrum en heeft zich gespecialiseerd in beweegklachten. Wij richten ons op zowel sporters als niet-sporters die vanuit intrinsieke motivatie werken aan herstel. Ons team, bestaande uit circa 35 enthousiaste collega’s, brengt diverse disciplines en specialisaties samen om patiënten te begeleiden bij klachten en blessures.

Hoewel we groter zijn dan de reguliere praktijken, bieden we een kleinschalige setting met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak, zowel voor patiënten als collega’s. Bij SMC-Tilburg voelt iedereen zich gezien, werken we nauw samen en bouwen we sterke banden op met de mensen die we helpen, en met elkaar. We streven naar afwisseling in de werkagenda, heldere verwachtingen ten aanzien van het werk en een positieve sfeer.

Toekomstvisie en doorgroeimogelijkheden

Bij SMC-Tilburg hebben we een duidelijke visie voor de toekomst: minder afhankelijkheid van zorgverzekeraars en meer directe samenwerking met andere partijen, waaronder werkgevers. Deze strategie brengt ons dat we échte gepersonaliseerde hersteltrajecten kunnen bieden. Binnen deze innovatieve tak van ons zorgexpertise centrum kunnen we de zorg zo inrichten zoals wij dat belangrijk vinden. Hierdoor kunnen we jou ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden, met veel meer tijd voor de cliënt. Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van innovatieve benaderingen en het verbeteren van de zorgervaring. Hierbij hebben we jouw expertise nodig!

Knieblessure

Jouw uitdaging

Als sportarts bij SMC Tilburg werk je in een zelfstandig behandelcentrum met een multidisciplinaire setting. Je vervult een sleutelrol in de samenwerking met eerstelijns fysiotherapeuten en ergotherapeuten met verschillende expertises. Hierdoor behoud je zicht op verloop van het traject, en stopt je betrokkenheid niet na het geven van advies. Verdeling tussen sportmedische onderzoeken en consulten is ongeveer 50/50.

Schouder behandeling

Wat bieden wij?

Bij SMC Tilburg staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij bieden:

  • Een dynamische werkplek in een ambitieuze omgeving, die sport ademt.
  • De mogelijkheid tot het uitoefenen van sportgeneeskunde in de volle breedte van het vak.
  • Een gevarieerde agenda, waarin Sportmedische onderzoeken en consulten elkaar afwisselen.
  • De gelegenheid je verder te ontwikkelen binnen jouw eigen interessegebied.
  • De mogelijkheid tot het geven van nascholingen en Webinars voor o.a. huisartsen en fysiotherapeuten.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van het team van SMC Tilburg en een cruciale rol spelen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling bij ons!

Interesse? Laat je gegevens achter!

Naam(Vereist)
Vertel hier gerust meer over jezelf. Uiteraard mag dit ook later wanneer wij contact met je opnemen.