Vacature

Ergotherapeut

VACATURE ERGOTHERAPEUT

Ben jij als ergotherapeut op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Net even anders dan het reguliere domein? Dan hebben we wellicht een mooie vacature voor je!

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe ergotherapeut. Samen met je directe collega ga je binnen het SMC Tilburg de afdeling ergotherapie verder vorm geven. De doelgroep bestaat grotendeels uit (jong)volwassenen die actief in het leven staan, maar waarbij herstel stagneert na een operatie, ziekte, overbelasting of ongeval. Veelal zijn de patiënten die je ziet ook onder behandeling bij een van de andere disciplines binnen de organisatie. Korte lijnen en onderling overleg dragen hier niet alleen bij aan hoge kwaliteit zorg, maar ook aan veel werkplezier! Je werkt binnen de eerste lijn samen met fysiotherapeuten, sportartsen, een psycholoog en eventueel een voedingscoach.

Naast cliënten binnen de eerste lijn (DTE en op verwijzing) vervul je ook een rol binnen de multidisciplinaire trajecten. Met een deel van het team werk je intensief samen om patiënten met complexe casuïstiek zo goed mogelijk te re-integreren. Meer informatie over dit product: www.smc-conact.nl.

Bedrijfsprofiel

Werken binnen SMC Tilburg betekent werken in een ambitieuze en snelle organisatie. Je voelt je hier op je plek, als je

écht passie voor je vak hebt;
een stapje extra wil zetten om goede zorg te leveren;
verder durft te kijken dan alleen te toegevoegde waarde van je eigen discipline;
je energie krijgt van sparren met je collega’s;
je voldoening haalt uit je dag wanneer je patiënten door middel van jouw hulp weer een stap verder komen in het herstelproces.
Ben je niet bang voor een uitdaging en werk je graag samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Omvang functie

Het betreft een functie voor 16 tot 32 uur per week. In overleg met jouw bekijken we of een deeltijd functie, of juist een functie van 32 uur je het beste past. Er zijn hierin dus verschillende mogelijkheden. Je bent inzetbaar in zowel de eerste lijn als arbeidsre-integratie óf poliklinische revalidatie. Goed om te weten; Wordt je enthousiast van de vacature maar vormt de praktische kant een bezwaar (aantal uren, dagdelen etc.) dan zien we toch graag je sollicitatie! Als er een perfecte match is kunnen we zeker de mogelijkheden bekijken.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

Je hebt ervaring in het zelfstandig behandelen van patiënten.
Je kan goed multidisciplinair samenwerken (en hebt hier bij voorkeur ervaring mee).
Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Je bent beschikbaar op maandag of donderdag en 1 andere dag in de week.
Een afgeronde opleiding ASITT is een pre
Ervaring en/of affiniteit met arbeidsre-integratie is en pre
Ervaring met chronisch pijn, whiplash associated disorder, vermoeidheid, overbelastingsklachten.
Ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.
Denkt mee met kwaliteitsverbetering
Je hebt de cursus DTE afgerond en beschikt over de juiste papieren om ook patiënten zonder verwijzing te behandelen.
Voor deze functie bieden wij jou:

Een marktconform salaris
12 maanden contract met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling
Aantal uren in overleg. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en onze bezetting zoeken we samen naar wat past en gewenst is voor beide partijen.
Gezellig en gedreven team waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen
Een werkplek waar jij je snel thuis zult voelen
Heb je interesse in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Evelien Geurts:

e.geurts@smc-tilburg.nl

Bedrijfsprofiel

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, diëtiste, ergotherapeut, psycholoog en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiënt gerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde en voor het volgen van een revalidatietraject (Revalide) of re-integratietraject(ConAct). Daarnaast heeft het SMC ook de expertise Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.