‘Wij zijn dé medisch specialist in beweegzorg’

SMC Tilburg
Alles in huis

Fysiotherapie

Icon

Algemene Fysiotherapie

Wanneer u pijn of klachten ervaart in spieren of gewrichten is fysiotherapie voor u mogelijk de oplossing. Pijnvrij kunnen bewegen bepaalt namelijk voor een groot deel de kwaliteit van leven.

Icon

Sportfysiotherapie

Heb je klachten waardoor je het sporten niet (goed) kunt uitoefenen? Of heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen? Dan ben je bij een sportfysiotherapeut van het SMC Tilburg aan het juiste adres. Een sportfysiotherapeut is namelijk gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde klachten en blessures.

Icon

Dry Needling

Dry needling is een fysiotherapeutische behandelmethode waarbij de spieren worden aangeprikt. De spieren raken op deze manier snel en langdurig ontspannen. Door middel van dry needling kunnen (langdurige) klachten worden verholpen.

Icon

Manuele Therapie

Een manueel therapeut heeft veel kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Door zijn gespecialiseerde opleiding is juist de manueel therapeut in staat om de oorzaak van uw klachten te beoordelen.

Icon

Oedeemtherapie

Heb je last van een Oedeem en ben je op zoek naar een manier om deze te verhelpen? Oedeemtherapie bij SMC Tilburg biedt je mogelijk uitkomst. Wij helpen je graag verder!

Icon

Psychosomatische fysiotherapie

Heb je last van spannings- of stressgerelateerde klachten? Ervaar je aanhoudende pijnklachten, vermoeidheid, prikkelbaarheid, spanningsklachten? Het is mogelijk dat deze klachten verband houden met bepaalde levensomstandigheden in jouw privé- of werksituatie. Deze klachten zijn dan psychosomatisch van aard. Een psychosomatische fysiotherapeut kan je hierbij helpen.

Icon

Reducept VR Training

Heb je langdurig pijnklachten? Dan kan dit jouw leven dag en nacht beïnvloeden. Wij hebben specialisten in huis met veel kennis van langdurige pijnklachten. Wij kunnen je helpen om weer grip te krijgen op deze klachten en je weer de controle te geven.

Icon

Bekkenfysiotherapie

Door de bundeling van de juiste expertises zijn wij bij SMC Tilburg in staat op een uiterst vakkundige en integere manier klaar te staan voor iedereen met bekkenbodem problemen. Naast de 25 jaar ervaring die wij in huis hebben gehaald, implementeren wij ook zo goed mogelijk de laatste inzichten en technieken binnen onze behandelingen. Ook voor bekkenfysiotherapie kun je dus terecht bij SMC Tilburg.