Parkeren en bereikbaarheid

Hoe kun je ons vinden?

Home » Parkeren en Bereikbaarheid
Parkeren en bereikbaarheid SMC Tilburg
Locatie

T-Kwadraat

SMC Tilburg is gevestigd in het T-Kwadraat Stappegoor in Tilburg. Het T-Kwadraat is een groot gebouw met ovale ramen naast de Euroscoop en achter de Jumbo Foodmarkt. Als u het T-kwadraat binnenkomt, volg je de bordjes ‘SMC-Tilburg’.

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein voor de ijsbaan. Hier betaal je €1,00 per dag. (navigatie; Stappegoorweg 3).

Je kunt ook parkeren in de parkeergarage Stappegoor (navigatie; parkeergarage Stappegoor). Neem na parkeren de uitgang naar ‘T-Kwadraat’. Hier betaal je €2,20 per dag.

 

Vanuit de richting Breda

Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 (Tilburg Centrum West). Volg de borden “Tilburg”, houd rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op. Vanuit de Stappegoorweg kun je parkeren voor de ijsbaan, of in de parkeergarage.

Vanuit de richting Eindhoven

Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 10 (Hilvarenbeek). Sla rechtsaf naar de Kempenbaan (volg de borden “Tilburg”). Sla linksaf om op de Ringbaan Zuid te komen. Sla op de ringbaan linksaf de Stappegoorweg op. Vanuit de Stappegoorweg kun je parkeren voor de ijsbaan, of in de parkaargarage.

Met de trein (vanaf Tilburg Centraal station)

Vanuit het stationsgebouw: rechtsaf. Neem stadsbus ‘1 GOIRLE’ of ‘3 STAPPEGOOR’. Stap uit in Tilburg-Zuid op ‘Halte IJsbaan’ (1e halte na vierbaansweg: Ringbaan-Zuid). Je ziet daar de Jumbo Foodmarkt. Achter de Jumbo is het Olympiaplein. Aan dit plein ligt het gebouw T-Kwadraat waar SMC Tilburg in gevestigd is.