Wat we bieden

Bekkenfysiotherapie

Alles is huis

Bekkenexpertise

Icon

Problemen met plassen

Bekkenfysiotherapie is de beste behandeling bij problemen met plassen, ofwel stress- incontinentie.

Icon

Problemen met ontlasting

Wanneer men problemen ervaart met de ontlasting, kan bekkenfysiotherapie in veel gevallen uitkomst bieden. Problemen met de ontlasting komen bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden voor.

Icon

Zwangerschap gerelateerde klachten

Ervaar jij bekkenpijn tijdens je zwangerschap? Of heb je last van je rug, je benen of bijvoorbeeld van je stuitje? Worden de klachten erger bij meer belasten of bewegen? Ongeveer 45% van de zwangere vrouwen en 33% van de pas bevallen vrouwen ervaart deze klachten! Een bekkenfysiotherapeut van SMC Tilburg helpt je hierbij.

Icon

Gynaecologische problemen

Bekkenfysiotherapie is een ideale behandelmethode wanneer er sprake is van gynaecologische problemen. Er zijn verschillende gynaecologische problemen die kunnen optreden rondom het bekken. Een veel voorkomend probleem is een verzakking (ook wel prolaps genoemd).

Icon

Seksuele problemen

Het is ontzettend vervelend wanneer u problemen ervaart tijdens het vrijen. Daarnaast rust er nog altijd een taboe op het uitspreken van deze problemen. Toch kan het uitspreken van uw klachten bij een bekkenfysiotherapeut ervoor zorgen dat uw klachten verholpen worden.

Icon

Pijn

Pijn in het bekken ontstaat wanneer de belastbaarheid van de gewrichten, kapsels, banden en pezen wordt overschreden. Er is sprake van overbelasting.