Volg pilateslessen volgens de klassieke pilatesmethode

SMC Pilates Tilburg

Alles in huis

Dat wat je leert in je pilateslessen, neem je mee in je dagelijks leven.

Onderdeel van SMC Tilburg is SMC Pilates; Een pilatesstudio waar intensief wordt samengewerkt met fysio- en manueel therapeuten, bekkenspecialisten, ergotherapeuten en sportartsen. Dat is uniek in Nederland.

SMC Pilates is er voor iedereen die volgens de klassieke pilatesmethode wil trainen. Pilates speelt ook aanvullende rol op de zorg die binnen SMC Tilburg wordt geboden. Bijvoorbeeld als extra stap in revalidatie na een operatie of blessure. Of bij het voorkomen van blessures.

De studio wordt inmiddels druk bezocht door veel gemotiveerde klanten die zowel matlessen, privé-, duo- en triolessen volgen.

Wat is pilates
werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

01

Persoonlijke aandacht bij SMC pilates

Je kunt lessen volgen in kleine groepen (maximaal 10 deelnemers), of zelfs 1 op 1. Altijd met het oog op het individu, ieder lijf is immers anders. Heb je een blessure of speciale aandachtsgebieden? We hebben oog voor jou en sturen je bij of geven alternatieve oefeningen als dat nodig is.

02

Professionele begeleiding door ervaren pilatestrainers

Onze speciaal opgeleide Pilatestrainers werken allemaal volgens de klassieke Pilatesmethode en hebben jarenlange ervaring. Bij ons volg je pilateslessen van hoge kwaliteit, zoals het bedoeld is.

03

Doelgerichte aanpak

Of je nu een beginner bent, of jarenlange ervaring hebt; Samen met jou werken we stap voor stap aan een sterker, fitter en getraind lichaam. Vooral tijdens de individuele pilates training is er veel ruimte om heel gericht te trainen, maar ook in de matlessen kunnen we je goed coachen en corrigeren.

04

Samenwerking bij blessures

Bij blessures of klachten werken we intensief samen met onze collega’s van SMC Tilburg. Omdat we zoveel specialisten in huis hebben, kunnen we gericht doorverwijzen. We weten precies welke therapeut jou goed kan helpen! Trainingen worden aangepast om de therapieën te ondersteunen.

Image

“Ik zie ook continue het bewijs om me heen dat het werkt. Iedereen kan het, ongeacht leeftijd of achtergrond. “

“Change happens through movement and movement heals…”

“The question is not if you should or should not be doing Pilates it is WHY AREN’T YOU?”