Wat we bieden

Duo- en triosessies pilates

Image
Lessen volgen met 2 of 3 personen

Duo of trio sessies bij SMC Pilates volgen

Wil je samen met een vriend of vriendin een training volgen? Dan zijn de duo of trio sessies een goede keuze. Bij deze sessies train je met een tweetal of drietal. Je krijgt de persoonlijke aandacht krijgt zoals bij een individuele sessie, maar deelt de kosten én de gezelligheid. Het werkt het prettigste om de sessies te volgen met een andere deelnemers op hetzelfde niveau of met een soortgelijke blessure of aandachtspunt. Er wordt gewerkt op de mat, wall-unit, reformer en andere apparaten.

Plan een duo of trio sessie

 

 

 

 

‘Als oudere deelnemer aan groepslessen en, indien nodig, incidenteel individuele sessies wegens een structureel rugprobleem kan ik alleen maar blij zijn met deze ondersteuning. Pilatesoefeningen zijn onderdeel geworden van mijn leefstijl. En ik hoop er in gezondheid de 100 mee te halen!”‘

Betty
Duo of Trio pilates training

Vragen? Wij helpen je graag!

Hoe lang duurt een Duo of Trio training?

De training duurt een klein uur.

Wat kost een training en hoe verloopt de betaling?

Voor de duo training geldt: Voor je eerste afspraak koop je bij de balie een personal pilates kaart met 3, 6 of 12 strippen. Iedere keer als je een les volgt, wordt er een strip van je kaart gehaald. Je kunt de kaart inzetten voor een Prive sessie (1 strip voor 25 minuten training). Of voor een Duo training (1 strip per persoon, 55 minuten training).

Benieuwd wat een strippenkaart kost? Bij “tarieven” vind je de actuele informatie!

Heb je interesse in een trio training? Neem dan even contact op voor de kosten en de planning.

Hoe meld ik mij aan voor de training?

Je neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch (013 5456820), per e-mail: info@smc-tilburg.nl of via het contactformulier. We plannen samen met jou de eerste training in en spreken de betaling af.

Ik heb nog geen sportmaatje. Kan ik mij ook alleen aanmelden voor een duo training?

Helaas, wij hebben niet de mogelijkheid om groepjes te volgen. Zorg dus zelf voor een sportmaatje om de training mee in te plannen.

Hoe kan ik mij afmelden voor de duo training?

je kan tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos afmelden. Dit kan telefonisch of per e-mail. Vermeld er even bij dat het gaat om een duo training en of je maatje wel of niet komt. Wil je sportmaatje wel trainen? Dan wordt de training omgezet is een privé sessie van 25 minuten.