Wat we bieden

Privésessie Pilates

Image
Individuele aandacht

Privésessie Pilates bij SMC Pilates

De privé sessies pilates zijn individuele lessen waarbij de training afgestemd is op jouw persoonlijke trainingsdoelstellingen. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk. Er wordt gebruik gemaakt van Pilates-apparaten zoals de cadillac, reformer, high chair en wundachair. We adviseren je om eerst een aantal privésessies te boeken om vertrouwd te raken met de methode en filosofie van Pilates, voordat je start in een groepsles.

Je kunt kiezen voor een privésessie van 25 of 50 minuten. Voor het volgen van de privésessies koop je een 3, 6 of 12 Privésessie Pilates strippenkaart. Let op: 1 strip staat voor 25 minuten, plan je een sessie in van 50 minuten dan kost dit je twee strippen. Een keer een les proberen? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval schaf je 1 losse les aan. Bij de tarieven vind je meer informatie.

Plan een privésessie

‘We geven les volgens de klassieke Pilates methode, daar staan we achter en daar ben ik trots op. Ik zie ook continue het bewijs om me heen dat het werkt. Iedereen kan het, ongeacht leeftijd of achtergrond.’

Jelena Kostic