Kom fysiek en mentaal tot rust

Stretch & Relax

Image
Praktische informatie

Praktische informatie

De lessen Stretch & Relax duren 45 minuten en vinden plaats in een kleine groep van maximaal 10 personen. De lessen worden gegeven door Carla Dekkers en zijn terug te vinden in het lesrooster. Het is prettig om sportkleding te dragen die je lekker warm kan houden tijdens de oefeningen. De lessen worden gegeven in de pilatesstudio van SMC Tilburg.

Bij afwezigheid van Carla worden de lessen waar mogelijk overgenomen door een collega pilatesdocent of fysiotherapeut. Hierover wordt je voorafgaand geïnformeerd.

De lessen Stretch & Relax zijn niet aan een niveau gebonden en voor iedereen toegankelijk. Heb je echter een blessures? Stel dan deelname nog even uit tot je hersteld bent, of bespreek de mogelijkheden met je behandelend fysiotherapeut.  

Image
Praktische informatie

Tarieven en abonnement

Met een pilates- of fysiosport-abonnement kun je ook deelnemen aan de Stretch & Relax lessen. Je hebt dus geen apart abonnement nodig. Je gebruikt je Pilates matles abonnement om (een keer) een Stretch & Relax les te volgen in plaats van je gebruikelijke les, of je breidt je abonnement uit naar 2 keer per week, zodat je beiden lessen kunt volgen. De kosten voor de lessen stretch en ontspanning zijn gelijk aan die van de andere abonnementen. 

De wisselwerking bij het SMC tussen ons als trainers en de vele specialisten die hier werken, vind ik geweldig. We leren zoveel van elkaar.

Carla Dekkers