Bekijk onze vacatures

Vacatures bij SMC Tilburg

Bekijk onze vacatures

Wij zoeken jou!

Pelvis

Vacature Bekkenfysiotherapeut

Voortaan iedere dag met plezier naar je werk? Wij hebben een leuke vacature voor een bekkenfysiotherapeut! Je werkt in een team met 3 andere fysiotherapeuten, en bent onderdeel van een groter team met verschillende specialisaties. Hierdoor kun je multidisciplinair samenwerken om je patiënten nóg beter te kunnen helpen. De gezellige lunches, borrels en activiteiten maken dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe werkplek. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Bekijk hier de hele vacature.

fysiotherapeut smc tilburg

Vacature Manueel Therapeut

Werken met intrinsiek gemotiveerde patiënten en sporters. In een frisse, nieuwe en innovatieve praktijk, met een team van hele fijne collega’s. Een praktijk met goede arbeidsvoorwaarden en waar ruimte is voor kennisuitwisseling én voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard je collega fysiotherapeuten.

Zijn dit de juiste ingrediënten voor jouw droombaan? Dan hebben wij goed nieuws!

Wij zijn op zoek naar een een nieuwe collega manueel therapeut!

Bekijk hier de hele vacature.

checklist

Vacature Sportarts

Als sportarts bij SMC Tilburg werk je in een zelfstandig behandelcentrum met een multidisciplinaire setting. Je vervult een sleutelrol in de samenwerking met eerstelijns fysiotherapeuten en ergotherapeuten met verschillende expertises. Hierdoor behoud je zicht op verloop van het traject, en stopt je begeleiding niet na het geven van advies. Verdeling tussen sportmedische onderzoeken en consulten is ongeveer 50/50.

Zijn dit de juiste ingrediënten voor jouw droombaan? Dan hebben wij goed nieuws!

Wij zijn op zoek naar een sportarts!

Bekijk hier de hele vacature.

‘Samen werken we in een team met enthousiaste collega’s, waar we elkaar weten te inspireren en ondersteunen’

Evelien Geurts