Kom werken bij SMC Tilburg als Bekkenfysiotherapeut!

Bekken advies gesprek
Ontdek jouw toekomst als Bekkenfysiotherapeut in een vooruitstrevend zorgexpertise centrum

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard collega fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Er vindt met grote regelmaat (één keer per drie weken) een vakinhoudelijk overleg plaats waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Je collega’s zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel of andere activiteit op de planning staan.

Kortom; een gezellige, afwisselende en uitdagende baan!

    Tilburg              27 – 40 uur

Gewichtheffen

Over SMC Tilburg

SMC Tilburg is oorspronkelijk ontstaan als een sportmedisch centrum en heeft zich gespecialiseerd in beweegklachten. Wij richten ons op zowel sporters als niet-sporters die vanuit intrinsieke motivatie werken aan herstel. Ons team, bestaande uit circa 35 enthousiaste collega’s, brengt diverse disciplines en specialisaties samen om patiënten te begeleiden bij klachten en blessures.

Hoewel we groter zijn dan de reguliere praktijken, bieden we een kleinschalige setting met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak, zowel voor patiënten als collega’s. Bij SMC-Tilburg voelt iedereen zich gezien, werken we nauw samen en bouwen we sterke banden op met de mensen die we helpen, en met elkaar. We streven naar afwisseling in de werkagenda, heldere verwachtingen ten aanzien van het werk en een positieve sfeer.

Toekomstvisie en doorgroeimogelijkheden

Bij SMC-Tilburg hebben we een duidelijke visie voor de toekomst: minder afhankelijkheid van zorgverzekeraars en meer directe samenwerking met andere partijen, waaronder werkgevers. Deze strategie brengt ons dat we échte gepersonaliseerde hersteltrajecten kunnen bieden. Binnen deze innovatieve tak van ons zorgexpertise centrum kunnen we de zorg zo inrichten zoals wij dat belangrijk vinden. Hierdoor kunnen we jou ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden, met veel meer tijd voor de cliënt. Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van innovatieve benaderingen en het verbeteren van de zorgervaring. Hierbij hebben we jouw expertise nodig!

Balans

Jouw uitdaging

Als bekkenfysiotherapeut bij SMC Tilburg is je baan afwisselend. Je werkt met 2 andere bekkenfysiotherapie collega’s onder één dak, en bent onderdeel van een divers, multidisciplinair en heel gezellig team. We besteden veel aandacht aan het vernieuwen en innoveren binnen de zorg. Zo wordt het vak breed uitgedragen, denk o.a. aan kinderbekkenfysiotherapie en sekscounseling. Er is uitgebreid beschikking tot apparatuur (MAPLE, echo). Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging van het vak.

Advies gesprek

Wat bieden wij?

Bij SMC Tilburg staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris
  • Een scholingsbudget
  • Studie-uren om nascholing onder werktijd te kunnen volgen
  • Reiskostenvergoeding
  • 27 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract)
  • De mogelijkheid tot deelname aan een fietsleaseplan
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een hecht en professioneel team
  • Diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
  • Een inspirerende werkomgeving waar je je snel thuis zult voelen

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van het team van SMC Tilburg en een cruciale rol spelen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling bij ons!

Interesse? Laat je gegevens achter!

Naam(Vereist)
Vertel hier gerust meer over jezelf. Uiteraard mag dit ook later wanneer wij contact met je opnemen.