Proefles

Ontdekken wat Pilates voor je kan doen?

Proefles

Plan je proefles in voor een pilates Matles, Stretch & Relax of Yin Yoga! Voor een individuele sessie kun je geen proefles inplannen. Wel kun je ons berichten voor meer informatie over de lessen!

Ik wil graag een proefles volgen

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op en plannen we je proefles!

 

Kosten

Aan een proefles voor de Matles, Stretch & Relax en Yin Yoga zijn geen kosten verbonden. Per persoon mag er 1 proefles gevolgd worden.

Meenemen en kleding

Neem een grote handdoek mee voor over de Pilatesmat. De mat zelf hoef je niet mee te nemen, deze ligt voor je klaar in de studio. Doe makkelijk zittende kleding aan waar je goed in kan bewegen. De oefeningen doen we op sokken, mocht je sokken hebben met anti-slip heeft dat de voorkeur. Aan het einde van de les, bij de cooling down, is het fijn om een vest of trui aan te kunnen trekken. Dus maak het jezelf zo comfortabel mogelijk!

Route

Door de trainer word je opgehaald in wachtruimte 2. Bij binnenkomst in het T-Kwadraat vind je aanwijzingen over de route naar deze plek. Maar meld je gerust even bij de balie als je dat prettig vindt! Je waardevolle spullen (portemonnee, sleutels, telefoon) mag je tot op zekere hoogte meenemen naar de studio. Heb je een grote tas bij je, kan deze opgeborgen worden in een kluisje. De trainer vertelt je graag waar je deze kunt vinden.