Proefles

Ontdekken wat Pilates voor je kan doen?

Proefles

Leuk dat je je wilt aanmelden voor een proefles! Een proefles kun je volgen voor de matlessen Pilates of de groepsles Stretch & Relax. De lessen Strech & Relax kennen geen niveaus en zijn voor iedereen toegankelijk. Pilates geven wij op 3 niveaus, de proeflessen worden in principe alleen gegeven op niveau 1. Op dat niveau krijg je meer begeleiding van de trainer en leer je alles over de specifieke oefeningen. Heb je al veel ervaring met Pilates? Of ben je bent zwanger (of net bevallen), en wilt graag Pilateslessen volgen? Dan nemen we eerst nog even contact met je op, om de mogelijkheden voor een proefles te bespreken.

 

Kosten

Aan een proefles voor de Pilates matlessen zijn geen kosten verbonden. Een proefles is éénmalig.

Een eenmalige losse les Zwangerfit zijn wel kosten verbonden. Deze vind je terug bij de tarieven.

Alle andere tarieven voor een losse les (previe sessie of duo) vind je hier ook terug.

Meenemen en kleding

Neem een grote handdoek mee voor over de Pilatesmat. De mat zelf hoef je niet mee te nemen, deze ligt voor je klaar in de studio. Doe makkelijk zittende kleding aan waar je goed in kan bewegen. De oefeningen doen we op sokken, mocht je sokken hebben met anti-slip heeft dat de voorkeur. Aan het einde van de les, bij de cooling down, is het fijn om een vest of trui aan te kunnen trekken. Dus maak het jezelf zo comfortabel mogelijk!

Route

Door de trainer word je opgehaald in wachtruimte 2. Bij binnenkomst in het T-Kwadraat vind je aanwijzingen over de route naar deze plek. Maar meld je gerust even bij de balie als je dat prettig vindt! Je waardevolle spullen (portemonnee, sleutels, telefoon) mag je tot op zekere hoogte meenemen naar de studio. Heb je een grote tas bij je, kan deze opgeborgen worden in een kluisje. De trainer vertelt je graag waar je deze kunt vinden.

 

Ik wil graag een proefles volgen

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op en plannen we je proefles!