Wat we bieden

Fysiosport bij SMC Tilburg

Fysiosport voor iedereen uit Tilburg en omstreken.

Gezond bewegen houdt onder andere in dat je binnen je grenzen sport. Onder begeleiding kunnen grenzen worden opgezocht en steeds een stukje verder gelegd worden. Fysiosport voorziet in deze behoefte omdat er in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt getraind.
Waarom Fysiosport

Niet voor iedereen is sporten in een sportschool of deelnemen aan een veldsport een passende oplossing. Wellicht ben je herstellende van een blessure, heb je een bepaald doel waar je naar streeft, of is er een andere reden waardoor sporten in een gewone sportschool niet voldoende begeleiding biedt. Bij fysiosport sport je in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet je zeker dat je op een veilige manier jouw grenzen kan verleggen.

 

Image
Hoe werkt het

Fysiosport begint altijd met een intake. De fysiotherapeut kijkt samen met jou wat jouw doelen zijn en hoe deze behaald kunnen worden. Vervolgens ga je één of twee keer per week aan de slag op tijden in het rooster.

‘Hele fijne en vakkundige fysiotherapeuten. Ik kom er inmiddels een paar jaar en ben zeer tevreden!

Josien
Veel gestelde vragen

Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Ik ben geen (top)sporter, kan ik dan wel bij jullie terecht?

Dat kan zeker! Fysiotherapeuten bij SMC Tilburg hebben up to date kennis en zullen er alles aan doen om sporters snel te laten revalideren. Maar iedereen wil toch zo snel mogelijk goed van de klachten af? Ook als je geen sporter bent, ben je bij SMC Tilburg van harte welkom. Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die klachten of pijn ervaart tijdens het bewegen. Het maakt niet uit of je wel of niet sport. Bij SMC Tilburg helpen wij je graag van jouw klachten af.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de volgende tarieven en abonnementsvoorwaarden.

Waarom kies ik voor fysiosport?

Fysiosport kan een prettige manier van sporten zijn:

Wanneer je na een blessure eerst een aantal maanden onder fysiotherapeutische begeleiding wilt trainen.
Wanneer je, bijvoorbeeld om medische redenen, niet bij een gewone sportschool terecht kan.
Wanneer je een speciaal doel nastreeft en hierin professionele begeleiding wenst.
Voor iedereen die in kleine groepen onder professionele begeleiding wilt sporten.