Wat we bieden

Fysiosport bij SMC Tilburg

Home » Wat we bieden » Fysiotherapie » Fysiosport

FysioSport voor iedereen uit Tilburg en omstreken

Niet voor iedereen is sporten in een sportschool of deelnemen aan een veldsport een passende oplossing. Wellicht ben je herstellende van een blessure, heb je een bepaald doel waar je naar streeft, of is er een andere reden waardoor sporten in een gewone sportschool niet voldoende begeleiding biedt. Bij FysioSport sport je in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet je zeker dat je op een veilige manier jouw grenzen kan verleggen.

FysioSport kan een prettige manier van sporten zijn wanneer je…

  • … na een blessure eerst een aantal maanden onder fysiotherapeutische begeleiding wilt trainen.
  • … niet bij een gewone sportschool terecht kan.
  • … een speciaal doel nastreeft en hierin professionele begeleiding wenst.
  • … in kleine groepen onder professionele begeleiding wil sporten.

 

Spring training
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Benieuwd of FysioSport iets voor jou is? Via de volgende stappen kun je kennismaken met FysioSport bij SMC Tilburg, en een abonnement afsluiten:

 

 

Trampoline
Plan een proefles

Proefles FysioSport

Leuk dat je je wilt aanmelden voor een proefles FysioSport! Bij een proefles kun je meekijken en waar mogelijk deelnemen aan de lessen. Zo krijg je een goed beeld van wat FysioSport precies inhoudt. Bevalt de proefles? Dan kun je een intake plannen en via de website je abonnement afsluiten.

Een proefles kun je inplannen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om de proefles samen in te plannen.

Balans
Plan een Intake

Plan een Intake

Voordat je kan deelnemen aan de lessen, wordt er een intake afgenomen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we volledig rekening kunnen houden met je trainingsdoelstellingen en eventuele blessures of andere aandachtspunten. Naar aanleiding van de intake wordt er een trainingsschema op maat opgesteld. Aan de intake zijn kosten verbonden. In sommige gevallen kan de intake onderdeel zijn van fysiotherapeutische begeleiding. In dat geval worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar.

Je kunt een intake inplannen door contact op te nemen. Dat kan telefonisch (013-5456820) of via het contactformulier op de website.

Conditie training
Sluit een abonnement af

Sluit een abonnement af

Is de proefles goed bevallen en staat de intake gepland? Dan kun je een abonnement afsluiten. Je kan dit zelf doen middels de website. Vind je het prettiger wanneer wij je helpen? Neem gerust contact op.

‘Hele fijne en vakkundige fysiotherapeuten. Ik kom er inmiddels een paar jaar en ben zeer tevreden!

Josien
Veel gestelde vragen

Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Ik ben geen (top)sporter, kan ik dan wel bij jullie terecht?

Dat kan zeker! Fysiotherapeuten bij SMC Tilburg hebben up-to-date kennis en zullen er alles aan doen om sporters snel te laten revalideren. Maar iedereen wil toch zo snel mogelijk goed van de klachten af? Ook als je geen sporter bent, ben je bij SMC Tilburg van harte welkom. Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die klachten of pijn ervaart tijdens het bewegen. Het maakt niet uit of je wel of niet sport. Bij SMC Tilburg helpen wij je graag van jouw klachten af.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de volgende tarieven en abonnementsvoorwaarden.