Reducept VR Training voor iedereen uit Tilburg en omstreken.

Heb je langdurig pijnklachten? Dan kan dit jouw leven dag en nacht beïnvloeden. Wij hebben specialisten in huis met veel kennis van langdurige pijnklachten. Wij kunnen je helpen om weer grip te krijgen op deze klachten en jou weer de controle te geven.
Afspraak

Het behandeltraject start altijd met een intake bij de gespecialiseerde fysiotherapeut. De fysiotherapeut bepaalt samen met jou hoe het behandeltraject eruit ziet. Mogelijke onderdelen zijn:

  • Fysiotherapie, verschillende methodes en specialisaties.
  • Gezond bewegen (middels FysioSport, of eigen beweegactiviteiten)
  • Reducept Virtual Reality training
  • Ergotherapie
  • Mentale coaching
Image
Wat is VR Training

De Reducept Methode traint de hersenen anders met pijn om te gaan. Hiervoor gebruiken we wetenschappelijke inzichten over digitale behandeling, pijneducatie en psychologie. Door deze onderdelen slim te combineren hebben we onze unieke methode ontwikkeld.

Elke chronische pijn is anders, maar wij geloven dat elke chronische pijn te behandelen is. Daarom hebben we de Reducept methode ontwikkeld, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, om vele patiënten te helpen hun pijn te begrijpen en te overwinnen.

‘In vier maanden tijd, ben ik voor het eerst in twintig jaar pijnvrij. Ik heb twintig jaar geworsteld, wat een verademing!’

Jaap
Icon
200

Professionals in de gezondheidszorg gebruiken de Reducept methode

Icon
7

Klinische onderzoeken

Icon
2500

Patiënten verminderden hun pijn met Reducept

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Ik ben geen (top)sporter, kan ik dan wel bij jullie terecht?

Dat kan zeker! Fysiotherapeuten bij SMC Tilburg hebben up to date kennis en zullen er alles aan doen om sporters snel te laten revalideren. Maar iedereen wil toch zo snel mogelijk goed van de klachten af? Ook als je geen sporter bent, ben je bij SMC Tilburg van harte welkom. Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die klachten of pijn ervaart tijdens het bewegen. Het maakt niet uit of je wel of niet sport. Bij SMC Tilburg helpen wij je graag van jouw klachten af.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Om een afspraak te maken bij de sportfysiotherapeut heb je geen verwijzing van uw huisarts nodig. Je kunt dus direct een afspraak maken.

Wordt Reducept VR Training vergoed?

Wij raden je aan om goed bij uw zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen.

De eisen voor een vergoeding verschillen per land en zorgorganisatie. De aankoop van de Reducept methode wordt niet automatisch terugbetaald door de verzekeraar. Bekijk hier de declaratiemogelijkheden voor E-health in Nederland.