Hebt u klachten waardoor u het sporten niet (goed) kunt uitoefenen? Of hebt u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Dan bent u bij een sportfysiotherapeut van het SMC Tilburg aan het juiste adres. Een sportfysiotherapeut is namelijk gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde klachten en blessures.

Voor wie

De sportfysiotherapeut is er voor iedereen. Of u nu voetbalt op het hoogste niveau, of recreatief wandelt; wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op uw oude niveau (of zelfs beter) te kunnen laten sporten.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij de sportfysiotherapeut hebt u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt dus direct een afspraak maken.

Kosten

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Hebt u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.

Hoe werkt het?

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht door vragen te stellen en de klacht te onderzoeken.
De fysiotherapeut zal vervolgens een behandelplan met u opstellen.
De behandeling bestaat onder meer uit sportspecifieke revalidatie, aanpassingen van het trainingsschema en advies.
Mogelijk wordt tijdens het behandeltraject de expertise van collega’s binnen het SMC Tilburg ingeschakeld. Ook kunnen er verschillende testen worden afgenomen om uw blessure en het revalidatietraject beter in kaart te kunnen brengen.
Het behandeltraject wordt afgesloten met een evaluatie.