Vacature Sportarts

Vacature Sportarts

Als sportarts bij SMC Tilburg werk je in een zelfstandig behandelcentrum met een multidisciplinaire setting. Je vervult een sleutelrol in de samenwerking met eerstelijns fysiotherapeuten en ergotherapeuten met verschillende expertises. Hierdoor behoud je zicht op verloop van het traject, en stopt je betrokkenheid niet na het geven van advies. Verdeling tussen sportmedische onderzoeken en consulten is ongeveer 50/50.

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar: Sportarts voor 0,2 FTE – 0,4 FTE

Invulling van de dagen en tijden kan in overleg bepaald worden.
Onze voorkeur gaat uit naar één sportarts voor de invulling van deze vacature. Echter is solliciteren voor 2x 0,2 FTE ook mogelijk.

Bedrijfsprofiel:

Het SMC Tilburg is een sportmedisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, psychologen en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertises onder één dak om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven, instanties en sportverenigingen. We hebben korte lijnen met het nabije ziekenhuis (ETZ), waaronder een goede samenwerking met de afdeling orthopedie van het ETZ. Patiënten kunnen bij SMC Tilburg terecht voor Sportgeneeskunde, voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie en voor het volgen van een revalidatietraject na letselschade (ConAct). Wij werken veel met breedte en topsporters en daarnaast hebben wij de expertise in Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met je collega’s. Eens in de drie weken vindt een vakinhoudelijk overleg plaats, waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Tevens vindt er eens per maand een sportartsenoverleg plaats met je twee sportartsen collega’s. Ook besteden we veel aandacht aan het vernieuwen en innoveren binnen de zorg. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel activiteit op de planning staan.

 

Functieprofiel:

  • Je bent geregistreerd sportarts
  • Je bent ondernemend en bereid te investeren in de gezamenlijke kennis van de organisatie.
  • Je bezit grote mate van zelfstandigheid en kijkt kritisch naar eigen handelen.
  • Je bent sociaal en je bent bereid intensief samen te werken met je collega sportartsen en fysiotherapeuten.

 

Wij bieden:

  • Een dynamische werkplek in een ambitieuze omgeving, die sport ademt.
  • De mogelijkheid tot het uitoefenen van sportgeneeskunde in de volle breedte van het vak.
  • Een gevarieerde agenda, waarin Sportmedische onderzoeken en consulten elkaar afwisselen.
  • De gelegenheid je verder te ontwikkelen binnen jouw eigen interessegebied.
  • De mogelijkheid tot het geven van nascholingen en Webinars voor o.a. huisartsen en fysiotherapeuten.

Aanstelling:

Tijdens de sollicitatieprocedure zal een passend honoreringsvoorstel gedaan worden. Zowel werken in loondienst als via ZZP constructie zijn bespreekbaar.

Kortom: Ben je een sportarts die op zoek is naar een werkplek waarin de focus ligt in het multidisciplinair werken, waar jij als sportarts een sleutelrol in vervult? Wil je werken in een ZBC waarin innovatie en investeren in vakinhoudelijk kennis hoog in het vaandel staan? Ben je op zoek naar en fijne en gezellige werkplek met leuke collega’s? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar b.langman@smc-tilburg.nl 

 

Voor meer informatie over de functie en de werkplek kun je contact opnemen met Benjamin Langman, eigenaar van SMC Tilburg:

Telefoonnummer: 06-44143158

E-mail: b.Langman@smc-tilburg.nl

Website: www.smc-tilburg.nl