Vacature bekkenfysiotherapeut

Heb je interesse in de vacature voor bekkenfysiotherapeut? Stuur je CV en motivatie naar Benjamin Langman:  b.langman@smc-tilburg.nl

Goed nieuws, wij hebben een vacature beschikbaar voor een bekkenfysiotherapeut! Wat houdt werken als bekkenfysio bij SMC Tilburg in?

Als bekkenfysiotherapeut bij SMC Tilburg is je baan afwisselend. Je werkt met 2 andere bekkenfysiotherapie collega’s onder één dak, en bent onderdeel van een divers, multidisciplinair en heel gezellig team. We besteden veel aandacht aan het vernieuwen en innoveren binnen de zorg. Zo wordt het vak breed uitgedragen, denk o.a. aan kinderbekkenfysiotherapie en sekscounseling. Er is uitgebreid beschikking tot apparatuur (MAPLE, echo). Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging van het vak.

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard collega fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Er vindt met grote regelmaat (één keer per drie weken) een vakinhoudelijk overleg plaats waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Je collega’s zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel of andere activiteit op de planning staan.

Kortom; een gezellige, afwisselende en uitdagende baan!

Wij zijn op zoek naar een bekkenfysiotherapeut om ons huidige team uit te breiden. Een collega die de opleiding tot bekkenfysiotherapeut volgt, wil gaan volgen of deze heeft afgerond.     

Omvang functie

Het betreft een functie voor minimaal 27 uur per week. Maar ook een fulltime functie (40 uur), of alles daartussen, is mogelijk.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

  • Je volgt de opleiding tot bekkenfysiotherapeut of hebt deze afgerond
  • Nog niet in opleiding tot bekkenfysio, maar heb je wel deze ambitie? Dan mag je ook solliciteren op deze functie!  
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig behandelen van patiënten.
  • Je werkt graag in een multidisciplinair team.

Arbeidsvoorwaarden

Bij SMC Tilburg werken we met een personeelshandboek waarin alle afspraken met elkaar goed zijn vastgelegd. Wij bieden een contract aan voor vaste loondienstverband, en dus niet met variabel loon. Ook werken wij met een studiebudget en studie-uren, ontvang je een pensioenbijdrage en 215 vakantie uren per jaar (o.b.v. fulltime). Wanneer je wil, kun je gebruik maken van ons fietsenlease plan. Het salaris is afhankelijk van een eventuele masteropleiding en de werkervaring. Bij een eventuele sollicitatie vertellen we je hier graag meer over.

Bedrijfsprofiel

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, psychologen en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde en voor het volgen van een revalidatietraject na letselschade (ConAct). Wij werken veel met breedte en topsporters en daarnaast hebben wij de expertise in Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.

Voor meer informatie: www.smc-tilburg.nl

Heb je interesse in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Benjamin Langman:

b.langman@smc-tilburg.nl