Stop "MijnZorg app" per 1 april

Overstap Elektronisch Patiëntendossier

Beste cliënt,

Per 1 april gaan wij overstappen naar een ander elektronisch patiëntendossier. Dat is voor ons een grote verandering, waar jij als client vrij weinig van zult merken. De overgang betekent echter ook dat we stoppen met de “MijnZorg app”. Hiervan zul je wél het een en ander merken. Wij vinden het belangrijk je goed te informeren. Lees daarom deze brief goed door!

Wat is de “MijnZorg app”?

De “MijnZorg app” is een app die je kunt downloaden wanneer je patiënt bij ons bent. In de app kun je je afspraken en je oefenschema terugvinden.

Wat verandert er?

  • Per 1 april werkt de app niet meer
  • Je ontvang voortaan een e-mail met een afspraakbevestiging
  • Er komt geen nieuwe app waarin je de afspraken terug kan vinden
  • We stappen over naar een andere app voor de huiswerkoefeningen

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik de app gebruiken?

Tot 1 april kun je de app gewoon gebruiken.

Moet ik actie ondernemen?

Na 1 april kun je de app van je telefoon verwijderen. Verdere actie is niet nodig.

Moet ik een nieuwe app downloaden?

Vanaf 1 april kan je fysiotherapeut voor jou het oefenschema in een nieuwe app zetten. Je krijgt dan een uitnodiging om deze app te downloaden.

Waarom stoppen jullie eigenlijk met de app?

In ons nieuwe patiëntendossier is er geen koppeling met de oude app. Daarbij komt dat we in de nieuwe app meer oefeningen kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld oefeningen voor in de sportschool. Een fijne extra functie!

Ik heb helemaal geen app. Wat nu?

Dat is makkelijk, voor jou verandert er helemaal niets. Je krijgt voortaan een mailtje met de afspraakbevestiging. Mocht je in de toekomst oefeningen krijgen die je graag in een app terug vindt, dan kun je dit natuurlijk met de fysiotherapeut bespreken.