Kom kennismaken met het vak van een bekkenfysiotherapeut!

Bekken advies gesprek

Interesse in het vak van een bekkenfysiotherapeut?

No strings attached! Ben je afgestudeerd fysiotherapeut en lijkt het vak van een bekkenfysiotherapeut je interessant? Dan willen wij je hier graag kennis mee laten maken om te kijken of het iets voor je is. We gaan vrijblijvend met je in gesprek samen met onze bekkenfysiotherapeut om de mogelijkheden te bespreken. Lijkt het je leuk om je meer te verdiepen in de bekkenfysiotherapie? Dan willen wij je de kans bieden om deze opleiding te volgen vanuit het SMC onder bepaalde voorwaarden.

Image
Met doel op een mooie baan als bekkenfysiotherapeut in een vooruitstrevend zorgexpertise centrum

Zie jij jezelf in de toekomst werken als bekkenfysiotherapeut bij SMC Tilburg? Dan kom je te werken in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard collega fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Er vindt met grote regelmaat (één keer per drie weken) een vakinhoudelijk overleg plaats waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Je collega’s zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel of andere activiteit op de planning staan.

Kortom; een gezellige, afwisselende en uitdagende baan!

    Tilburg              27 – 40 uur

Gewichtheffen

Over SMC Tilburg

SMC Tilburg is oorspronkelijk ontstaan als een sportmedisch centrum en heeft zich gespecialiseerd in beweegklachten. Wij richten ons op zowel sporters als niet-sporters die vanuit intrinsieke motivatie werken aan herstel. Ons team, bestaande uit circa 35 enthousiaste collega’s, brengt diverse disciplines en specialisaties samen om patiënten te begeleiden bij klachten en blessures.

Hoewel we groter zijn dan de reguliere praktijken, bieden we een kleinschalige setting met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak, zowel voor patiënten als collega’s. Bij SMC-Tilburg voelt iedereen zich gezien, werken we nauw samen en bouwen we sterke banden op met de mensen die we helpen, en met elkaar. We streven naar afwisseling in de werkagenda, heldere verwachtingen ten aanzien van het werk en een positieve sfeer.

Advies gesprek

Wat bieden wij?

Bij SMC Tilburg staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris
  • Een scholingsbudget
  • Studie-uren om nascholing onder werktijd te kunnen volgen
  • Reiskostenvergoeding
  • 27 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract)
  • De mogelijkheid tot deelname aan een fietsleaseplan
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een hecht en professioneel team
  • Diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
  • Een inspirerende werkomgeving waar je je snel thuis zult voelen

Wil je graag meer weten?

Mail ons dan om vrijblijvend een afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag met je in gesprek en zullen daarom snel contact met je opnemen.

Interesse? Laat je gegevens achter!