Gezond bewegen houdt onder andere in dat u binnen uw grenzen sport. Onder begeleiding kunnen grenzen worden opgezocht en steeds een stukje verder gelegd worden. Fysiosport voorziet in deze behoefte omdat er in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt getraind.

Inloggen
Aanmelden

Waarom fysiosport?

Niet voor iedereen is sporten in een sportschool of deelnemen aan een veldsport een passende oplossing. Wellicht bent u herstellende van een blessure, hebt u een bepaald doel waar u naar streeft, of is er een andere reden waardoor sporten in een gewone sportschool niet voldoende begeleiding biedt. Bij fysiosport sport u in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u op een veilige manier uw grenzen kan verleggen.

Hoe werkt het?

Fysiosport begin altijd met een intake. De fysiotherapeut kijkt samen met u wat uw doelen zijn en hoe deze behaald kunnen worden. Vervolgens gaat u één of twee keer per week aan de slag op tijden in het rooster.

Tijd en tarief

De fysiosportlessen duren een uur en vinden plaats op vaste tijden in ons rooster. Wij hanteren de volgende tarieven en abonnementsvoorwaarden.

Voor wie

Fysiosport kan een prettige manier van sporten zijn:

  • Wanneer u na een blessure eerst een aantal maanden onder fysiotherapeutische begeleiding wilt trainen.
  • Wanneer u, bijvoorbeeld om medische redenen, niet bij een gewone sportschool terecht kan.
  • Wanneer u een speciaal doel nastreeft en hierin professionele begeleiding wenst.
  • Voor iedereen die in kleine groepen onder professionele begeleiding wilt sporten.