Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie2016-10-24T09:28:53+00:00

Pijn in spieren of gewichten is vervelend. Zonder pijn kunnen bewegen bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van leven. Een fysiotherapeut helpt u om uw klacht te verbeteren of zelfs te verhelpen. Ons doel is om u weer zonder pijn te kunnen laten bewegen.

Voor wie

Wanneer u klachten hebt die u tijdens het bewegen beperken of waardoor bewegen pijn doet kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut hebt u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt dus direct een afspraak maken.

Kosten

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Hebt u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.

Hoe werkt het?

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht door vragen te stellen en de klacht te onderzoeken.
De fysiotherapeut zal vervolgens een behandelplan met u opstellen.
De behandeling kan bestaan uit (een combinatie van) lokale behandeling, oefentherapie en voorlichting.
Mogelijk wordt tijdens het behandeltraject de expertise van collega’s binnen het SMC Tilburg ingeschakeld. Ook kunnen er testen worden afgenomen om uw klachten beter in kaart te brengen.
Het behandeltraject wordt afgesloten met een evaluatie.
Medisch specialist in beweegzorg
Menu