Vacature Fysiotherapeut  

Werken met intrinsiek gemotiveerde patiënten en sporters. In een frisse, nieuwe en innovatieve praktijk, met een team van hele fijne collega’s. Een praktijk waar ruimte is voor kennisuitwisseling én voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Je eigen sportclub of vereniging begeleiden. Een werkdag afgewisseld door het afnemen van sportmedische onderzoeken, het begeleiden van breedte- en topsporters en een spreekuur op locatie… Directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard je collega fysiotherapeuten…

Uitdaging, ontwikkelen, meer leren, nóg beter worden… Patiënten casussen bespreken met collega’s, sparren over de laatste nascholing… Innovatie, vooroplopen, testen, meten, vernieuwen…

Zijn dit de juiste ingrediënten voor jouw droombaan? Dan hebben wij goed nieuws!

Wij zijn per direct op zoek naar een fysiotherapeut om ons huidige team uit te breiden. De functie staat open voor zowel recent afgestudeerde, als ervaren fysiotherapeuten.

Werken binnen SMC Tilburg betekent werken in een ambitieuze en snelle organisatie. Je voelt je hier op je plek, als je

  • écht passie voor je vak hebt;
  • een stapje extra wil zetten om goede zorg te leveren;
  • multidisciplinair wilt werken;
  • verder durft te kijken dan alleen te toegevoegde waarde van je eigen discipline;
  • je energie krijgt van sparren met je collega’s;
  • je voldoening haalt uit je dag wanneer je patiënten door middel van jouw hulp weer een stap verder komen in het herstelproces.

Ben je niet bang voor een uitdaging en werk je graag samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Omvang functie

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Je werk is verdeeld over minimaal vier dagen, en je werkt in ieder geval één avond.

 

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

  • Afgerond opleiding fysiotherapie
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig behandelen van patiënten.
  • Affiniteit met sport
  • Denkt mee met kwaliteitsverbetering

Heb je interesse in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Benjamin Langman:

b.langman@smc-tilburg.nl

 

Bedrijfsprofiel

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, , ergotherapeut, psycholoog en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiënt gerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde, pilates en voor het volgen van  re-integratietraject (ConAct). Wij werken veel met breedte en topsporters en daarnaast hebben wij de expertise in Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.