Sporten brengt u zowel fysiek als mentaal in balans. De persoonlijke aandacht is perfect voor een efficiënte en intensieve training.

Waarom personal training?

Steeds meer mensen kiezen voor personal training. De individuele training is efficiënt en op maat, waardoor u sneller resultaat bereikt. Bij personal training krijgt u alle professionele aandacht die nodig is uw lichaam sterk te maken.

Hoe werkt het?

Personal training biedt meer dan een training in de sportschool of een training in de vorm van groepslessen. U sport namelijk individueel onder leiding van een ervaren trainer die u optimaal begeleidt bij het bereiken van een gezond, fit en krachtig lichaam. Uw trainer motiveert en stimuleert u op een prettige manier zodat u zoveel mogelijk uit uzelf haalt.

Voor wie?

Iedereen kan een personal training volgen. U hoeft alleen maar de wens te hebben om op een resultaatgerichte, persoonlijke en prettige manier te werken aan een gezond lichaam!

Tijd en tarief

U kunt losse trainingen volgen of een trainingskaart aanschaffen. De lessen duren een half uur en hiervoor wordt een individuele afspraak gemaakt. Wij hanteren de volgende tarieven.