Je verwacht het misschien niet, maar het SMC heeft een volledige pilates studio in huis. Waarom? Bij pilates werkt u gericht aan uw ‘core stability’ en heel veel personen hebben hier baat bij. Van topsporters tot patiënten. U kunt bij het SMC Tilburg terecht voor matlessen pilates in een kleine groep, of voor personal pilates waarbij u individueel begeleid wordt.

Pilates brengt u zowel fysiek als mentaal in balans. Met de pilatesmethode werkt u aan de kern van het lichaam: de diepe buik- en bilspieren en de spieren rond de wervelkolom. De persoonlijke aandacht is perfect voor een efficiënte en intensieve training.

Afspraak maken

Waarom Personal Pilates?

Steeds meer mensen kiezen voor personal training. De individuele training is efficiënt en op maat, waardoor u sneller resultaat bereikt. Bij Personal Pilates krijgt u alle professionele aandacht die nodig is om in korte tijd uw lichaam sterk te maken.

Bij pilates traint u uw spieren zo optimaal mogelijk op kracht en lenigheid. Het accent ligt hierbij op het centrum van het lichaam. Personal Pilates brengt u:

  • Een betere lichaamshouding en coördinatie
  • Een sterk en stabiel lichaamscentrum: stevige buik-, rug- en bekkenbodemspieren
  • Flexibiliteit en lenigheid
  • Bewustwording van uw lichaam en ademhaling

Voor wie?

Vrijwel iedereen kan een pilatestraining volgen. U hoeft alleen maar de wens te hebben om op een resultaatgerichte, persoonlijke en prettige manier te werken aan een gezond lichaam!

Hoe werkt het?

Personal Pilates biedt meer dan een training in de sportschool of een training in de vorm van groepslessen. U sport namelijk individueel onder leiding van een ervaren pilatesdocent die u optimaal begeleidt bij het bereiken van een gezond, fit en krachtig lichaam. Uw pilatesdocent motiveert en stimuleert u op een prettige manier zodat u zoveel mogelijk uit uzelf haalt. U traint hierbij op zeer hoogwaardige toestellen die speciaal ontwikkeld zijn voor de pilatesmethode.

Tijd en tarief

U kunt losse trainingen volgen of een trainingskaart aanschaffen. De lessen duren een half uur en hiervoor wordt een individuele afspraak gemaakt. Wij hanteren de volgende tarieven.