onderdeel van SMC Tilburg

Maak kennis met SMC ConAct

Ons doel: Jou zo goed
mogelijk begeleiden in je proces tot deelname op
de werkvloer en in het dagelijkse leven.

Door krachten te bundelen, ervaringen te delen en een behoorlijke dosis ambitie, ontstond in 2019 SMC ConAct; Een zorgproduct waarin multidisciplinaire zorg en arbeidsre-integratie gecombineerd worden in één behandeltraject.

‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan?’ Een uitspraak die doorgedrongen is tot diep in het DNA van SMC ConAct; Wat is er mooier, dan zonder grenzen met dit team te bekijken hoe je de perfecte zorg kan leveren? De individuele kwaliteiten van ons team worden gecombineerd om voor jou tot een behandelplan te komen van zeer hoge kwaliteit.

Image

Onze overtuigingen

Wij kunnen je ondersteunen in je proces om weer zo veel als mogelijk “de oude” te worden. En waar dat niet kan? Daar kijken wij samen naar alternatieven. Hoe kun je ondanks je klachten je leven weer zo volledig mogelijk inrichten? Op deze vraag gaan wij ons richten.

  • Ook als je geen oorzaak weet, kunnen wij je ondersteunen in je herstelproces.
  • Ook wanneer je nog klachten hebt, kunnen wij je ondersteunen om weer deel te nemen in de maatschappij en op de werkvloer.

Wat wij gaan doen, is het tegelijkertijd aanpakken van herstel belemmerende- of in standhoudende factoren. Vaak zie je dat het dan wel lukt om te starten met opbouwen van werk en andere activiteiten in het dagelijkse leven.

Samen gaan wij er voor zorgen dat je klachten en beperkingen niet langer je leven beheersen en dat je weer zo veel mogelijk de controle terug krijgt. Dat is waar wij ons op richten. Benieuwd hoe we dat doen?

Bekijk onze werkwijze