DATUM:

Er is nog geen nieuwe datum gepland

LOCATIE:

SMC Tilburg

TIJD:

nog niet bekend

KOSTEN:

€10,- 

Dabwiso Leermakers workshop hardlopen

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Dabwiso Leermakers en ruim 9 jaar werkzaam als fysiotherapeut bij het SMC Tilburg. 

Binnen het vak fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van hardloopblessures. Bij hardloopblessures neem ik een uitgebreide sportanamnese af en voer ik onderzoek (loopanalyse) uit. Zo achterhaal ik de oorzaak van de blessure om deze vervolgens te behandelen. Binnen het SMC Tilburg geef ik ook workshops hardlopen. Met de workshop hardlopen bereid ik hardlopers zo goed mogelijk voor op hun training om zo blessures te voorkomen.”

AANMELDEN

Hardlopen is een toegankelijke sport, je koopt een paar schoenen, je stapt de deur uit en je bent een hardloper. Maar wat veel sporters zich niet realiseren; hardlopen is een technieksport en kleine fouten in de looptechniek kunnen grote gevolgen hebben. Wil je blessures voorkomen? Dan is de workshop hardlopen zeker iets voor jou!

WAAROM EEN WORKSHOP HARDLOPEN?

In de praktijk merk ik dat veel hardloopblessures  voorkomen  hadden kunnen worden als de desbetreffende  sporter beter voorbereidt was.  Er is genoeg informatie te vinden over hardlopen, maar helaas ook vaak foutieve informatie. Graag wil naast het behandelen van hardloopblessures ook iets bijdragen aan de preventie van blessures. Vandaar dat ik de workshop hardlopen heb ontwikkeld.

WAT LEER JE BIJ DE WORKSHOP HARDLOPEN?

In de workshop geef ik hardlopers inzicht over de juiste looptechniek en raakt hij of zij bekend met de risico’s van het hardlopen. Ook kan met de opgedane kennis de loopprestaties zelfs verbeterd worden. Na een stukje theorie wordt er tijdens de workshop de kennis in de praktijk toegepast.

WAT NEEM JE MEE

  • Hardloopschoenen

  • Sportkleding

  • Graag gepast betalen, of pinnen

NOG BESCHIKBARE PLAATSEN

10

Direct aan de slag!

U wilt zo snel mogelijk van uw klachten af. We kennen geen wachttijden en u kunt meteen een afsrpaak maken en wij zijn ‘s avonds en in het weekend open.

Persoonlijke aanpak

Met een advies op maat wordt er een persoonlijke behandelprogramma samengesteld. Dit wordt volledig afgestemd op uw behoefte.

Team van specialisten

Er staat een team van specialisten klaar om jou te ondersteunen. Samen zetten we er de schouders onder en werken we aan een optimaal resultaat.

Doelgericht proces

We stellen samen doelen op, zodat we met focus kunnen werken aan uw klachten. Hier gaan we dan gericht mee aan de slag.