Revalidatie

Revalidatie 2018-05-07T10:15:44+00:00

U heeft chronische pijn of langdurige fysieke klachten die u belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Bewegen doet pijn en eerdere behandelingen hebben weinig resultaat opgeleverd. U wilt weer zo vitaal mogelijk kunnen leven. SMC Tilburg helpt grip te krijgen op uw klachten en werkt samen met u aan duurzaam herstel. 

Voor wie?

Voor mensen met chronische klachten waarbij pijn en vermoeidheid vaak centraal staan. Wij richten ons op het voorkomen, terugbrengen en leren omgaan met deze klachten.

Revalidatietraject

Het revalidatie traject is een op maat gemaakt programma. Verschillende specialisten werken samen aan uw herstel. Revalidatie bij SMC Tilburg kenmerkt zich door:

  • een relatief kleine setting
  • geen wachtlijsten
  • zeer persoonlijke aanpak
  • direct samenwerking
  • alle disciplines op 1 locatie

Op deze manier kunnen we u zo goed mogelijk helpen om zo snel mogelijk weer deel te kunnen nemen aan de dagelijkse activiteiten.

Afspraak maken en kosten

U kunt direct een afspraak maken. Afhankelijk van uw wensen en hulpvraag wordt er voor u een offerte op maat gemaakt.
Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?

Bij de intake vindt er eerst een gesprek plaats om de problemen in kaart te brengen.[/fusion_toggle]

Wanneer alles goed in kaart is gebracht wordt met het team overlegd hoe uw probleem het beste kan worden aangepakt. Samen met u wordt een programma ingepland.
U gaat met een team van verschillende specialisten aan de slag: diverse vormen van (fysio)therapie, manueel therapie, kinetic control en ergotherapie. Afhankelijk van uw probleem wordt er een team van experts voor u samengesteld die samen met u aan uw gezondheid werken.
Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats om de voortgang te bespreken. Indien nodig wordt het programma bijgesteld.
Wanneer de doelen behaald zijn vindt de eindevaluatie plaats. Hierbij wordt besproken wat u zelf kunt doen om de resultaten te behouden. Uiteraard staan wij ook na het traject voor u klaar wanneer u vragen hebt.
Medisch specialist in beweegzorg
Menu