Voedingscoach

Voedingscoach2015-11-30T13:07:21+02:00

Je wilt een beter leven. Maar waar begin je? Het antwoord is verscholen in de eerste zin. Want: een gezonde eter leeft beter. Je valt af, krijgt een gezonder lichaam, en niet te vergeten: je hebt weer energie voor tien!

SolidHealth helpt jou je leven te beteren. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van verandering. Door middel van coaching brengen we je voedingspatroon op orde en geven we je energiepeil een enorme boost.

Dat coachen nemen we heel serieus. We maken een uitgebreide analyse van je lichaamsopbouw. We verdiepen ons in je dagelijkse voedingspatroon. En we bekijken gedetailleerd wat je dagelijkse activiteiten zijn en hoe deze van invloed zijn op je eetgedrag.

SolidHealth helpt iedereen die wil afvallen, betere sportieve of zakelijke prestaties wil leveren, of gezonder in het leven wil staan. Er zijn drie bepalende succesfactoren: kennis, creativiteit en discipline.

Wil je weten wat de volgende stap richting een energierijk leven is? Maak een afspraak en we zetten het coachingstraject vrijblijvend uiteen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met SolidHealth; T 085 4831748

 

Medisch specialist in beweegzorg
Menu