SPORTERS & NIET SPORTERS

Pijn bij het bewegen? Daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Het is een misverstand dat wij er alleen zijn voor sporters. Iedereen verdient een gedegen analyse van de klacht en een professionele behandeling. (Top)sporter of juiste helemaal niet, bij ons bij je aan het juiste adres voor de behandeling van je klachten.

CLUBS & VERENIGINGEN

SMC Tilburg werkt graag samen met clubs en verenigingen met ambitie! Met diverse samenwerkingspartners hebben wij afspraken gemaakt over de medische begeleiding van de club of vereniging. Ben je benieuwd wat wij voor je club kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

BEDRIJVEN & ORGANISATIES

Snel herstellen van een klacht of blessure, betekent snelle participatie op de werkvloer. Iedere ondernemer weet hoe belangrijk de gezondheid van zijn/haar medewerkers is. Wij kunnen hier op verschillende manier in meedenken.

DANSERS & MUSICI

Als danser of musicus stel je andere eisen aan je lichaam. Een blessure kun je je niet veroorloven. Als er klachten zijn wil je snel geholpen worden door iemand die weet wat er in jouw vak belangrijk is. Bij SMC Tilburg zit je goed!

Direct aan de slag!

U wilt zo snel mogelijk van uw klachten af. We kennen geen wachttijden en u kunt meteen een afspraak maken en wij zijn ‘s avonds en in het weekend open.

Persoonlijke aanpak

Met een advies op maat wordt er een persoonlijke behandelprogramma samengesteld. Dit wordt volledig afgestemd op uw behoefte.

Team van specialisten

Er staat een team van specialisten klaar om jou te ondersteunen. Samen zetten we er de schouders onder en werken we aan een optimaal resultaat.

Doelgericht proces

We stellen samen doelen op, zodat we met focus kunnen werken aan uw klachten. Hier gaan we dan gericht mee aan de slag.

ONTDEK WIE WE ZIJN