Andrea Jongen Mentale Coaching Psycholoog

EVEN VOORSTELLEN

“Mijn naam is Marjolein Eijgenraam. Vanuit mijn dansachtergrond – ik heb de dansopleiding gevolgd- heb ik een passie voor gezond leven en bewegen. Een goede balans tussen energie die je binnenkrijgt middels voeding en die je verbruikt door te bewegen is erg belangrijk. Je voedingspatroon heeft veel invloed op hoe hoeveel energie je hebt en hoe fit je je voelt. Als voedingscoach help ik je graag om gezonder te eten, meer energie te hebben en eventueel af te vallen. 

Samen kijken we naar jou huidige voedingspatroon en welke aanpassingen nodig zijn om deze zo gezond en gevarieerd mogelijk te maken. Graag help ik jou met een voedingsplan op maat!”

Maak een afspraak

WAARMEE HELP IK JE?

Wat je eet heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op hoe fit je je voelt en hoeveel energie je hebt. Ik kan je helpen bij voedingsvraagstukken op het gebied van afvallen of aankomen. Maar ook wanneer je merkt dat je energie te kort komt, “energie dips” hebt, veel moe bent of je niet fit voelt kan het aanpassen van je voedingspatroon je hierbij helpen. Ik help je wanneer je wilt:

  • Afvallen
  • Aankomen
  • Fitter wil voelen
  • Meer energie wil hebben
  • Weten of je gezond eet
  • Algemene voedingsvragen

HOE HELP IK JE?

We starten altijd met een intake. Voorafgaand aan de intake vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden (ongeveer 10 dagen) en dit naar mij te mailen. Ik zal je voedingsdagboek goed doornemen. Tijdens de intake analyseer ik hoe je voedingspatroon verband houdt met je hulpvraag. Ook meten we je gewicht en vetpercentage. Op indicatie kunnen er ook andere testen worden afgenomen. Met deze informatie gaan we kijken welke veranderingen in je voedingspatroon doorgevoerd moeten worden. We maken hiervoor samen een plan. Tijdens de consulten bespreken we hoe het gaat en bekijken we of er aanpassingen nodig zijn.

PAKKET

Een totaal pakket van een intake met 4 consulten: € 199,-

INTAKE

De kosten voor een intake zijn € 80,-.

LOS CONSULT

Een los consult na de intake kost € 35,-

Direct aan de slag!

U wilt zo snel mogelijk van uw klachten af. We kennen geen wachttijden en u kunt meteen een afspraak maken en wij zijn ‘s avonds en in het weekend open.

Persoonlijke aanpak

Met een advies op maat wordt er een persoonlijke behandelprogramma samengesteld. Dit wordt volledig afgestemd op uw behoefte.

Team van specialisten

Er staat een team van specialisten klaar om jou te ondersteunen. Samen zetten we er de schouders onder en werken we aan een optimaal resultaat.

Doelgericht proces

We stellen samen doelen op, zodat we met focus kunnen werken aan uw klachten. Hier gaan we dan gericht mee aan de slag.