Vacature Telefoniste en Baliemedewerker

Image

Kom werken bij SMC Tilburg als Telefoniste en Baliemedewerker!

Ben jij servicegericht, probleemoplossend en een teamspeler? Ben jij op je best wanneer je patiënten telefonisch en aan de balie op weg kan helpen en haal je voldoening uit een dynamische werkdag? Dan is een baan als telefoniste / baliemedewerker bij het SMC echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een fijne collega die van aanpakken weet en die ons team 32 uur per week komt versterken.

Image
Ontdek jouw nieuwe uitdaging als Telefoniste en Baliemedewerker in een vooruitstrevend zorgexpertise centrum

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je functie bestaat uit het beantwoorden van de telefoon, het plannen van (zorg)afspraken, het te woord staan van patiënten en licht administratief werk. Daarnaast beheer je ook de algemene mailbox. Aangezien er in een week zo’n 750 patiënten de balie passeren, je de agenda beheert van een flink aantal zorgverleners en je goed op de hoogte moet zijn van de verschillende diensten en producten, mag de functie niet onderschat worden. Je collega’s zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel of andere activiteit op de planning staan.

Kortom; een gezellige, afwisselende en uitdagende baan!

    Tilburg              32 uur

Gewichtheffen

Over SMC Tilburg

SMC Tilburg is oorspronkelijk ontstaan als een sportmedisch centrum en heeft zich gespecialiseerd in beweegklachten. Wij richten ons op zowel sporters als niet-sporters die vanuit intrinsieke motivatie werken aan herstel. Ons team, bestaande uit circa 35 enthousiaste collega’s, brengt diverse disciplines en specialisaties samen om patiënten te begeleiden bij klachten en blessures.

Hoewel we groter zijn dan de reguliere praktijken, bieden we een kleinschalige setting met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak, zowel voor patiënten als collega’s. Bij SMC-Tilburg voelt iedereen zich gezien, werken we nauw samen en bouwen we sterke banden op met de mensen die we helpen, en met elkaar. We streven naar afwisseling in de werkagenda, heldere verwachtingen ten aanzien van het werk en een positieve sfeer.

Image

Wat bieden wij?

Werken bij SMC Tilburg betekent dat je onderdeel wordt van een mooie organisatie en een heel hecht team. Het administratieteam bestaat met jou erbij uit 5 personen. Het is een hecht team dat veel samenwerkt en voor elkaar door het vuur gaat. We bieden je een veelzijdige functie waarin je jezelf kan ontwikkelen. We bieden je een werkplek waar je je snel thuis zal voelen.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

 • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg .
 • Ervaring als telefoniste of administratief medewerker is absoluut een pre.
 • Je hebt ruime ervaring in het werken met computers.
 • Je beschikt over de basisvaardigheden voor het werken met Excel, Word en Outlook.
 • Je beschikt minimaal over een MBO diploma in een richting die aansluit bij de functie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je spreekt voldoende Engels om in deze taal een afspraak te plannen met een patiënt.
 • Je hebt een klantgerichte instelling en bent luistervaardig.
Image

Wie zoeken wij?

Als telefoniste en receptiemedewerker ben jij het visitekaartje van de praktijk en heb je vaak het eerste en laatste contact met de patiënt. Hoe jij patiënten te woord staat is dan ook bepalend voor het beeld dat de patiënt van de praktijk heeft. De gevolgen van je handelingen en acties werken door in de gehele organisatie. Het is belangrijk dat je dit ziet en dat je met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Heb jij goede communicatieve vaardigheden, ben je klantgericht en werk je gestructureerd en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie bestaat uit 32 uur. Het werkrooster is als volgt:

 • Maandag            09:00 – 17:30 uur (8 uur)
 • Dinsdag              08:00  – 16:30 uur (8 uur)
 • Woensdag          09:00 – 17:30 uur (8 uur)
 • Donderdag         vrije dag
 • Vrijdag                08:00 – 16:30 uur (8 uur)

De functie start bij voorkeur per juli 2024.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van het team van SMC Tilburg en een cruciale rol spelen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling bij ons!

Interesse? Laat je gegevens achter!

Naam(Vereist)
Laat ons weten waarom je graag bij ons zou willen werken:
Upload hieronder je CV:
Max. bestandsgrootte: 100 MB.