Vacature

Telefoniste / Baliemedewerker

VACATURE TELEFONISTE/BALIE MEDEWERKER

Ben jij servicegericht, probleemoplossend en stressbestendig? Ben jij op je best wanneer je patiënten telefonisch en aan de balie op weg kan helpen en haal je voldoening uit een drukke werkdag? Dan is een baan als telefoniste / baliemedewerker bij het SMC echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een fijne collega die van aanpakken weet en die ons team 32 uur per week komt versterken.

Je functie bestaat uit het beantwoorden van de telefoon, het plannen van (zorg)afspraken, het te woord staan van patiënten en licht administratief werk. Daarnaast beheer je ook de algemene mailbox. Aangezien er in een week zo’n 750 patiënten de balie passeren, je de agenda beheert van een flink aantal zorgverleners en je goed op de hoogte moet zijn van de verschillende diensten en producten, mag de functie niet onderschat worden.

Als telefoniste / receptiemedewerker ben jij het visitekaartje van de praktijk en heb je vaak het eerste en laatste contact met de patiënt. Hoe jij patiënten te woord staat is dan ook bepalend voor het beeld dat de patiënt van de praktijk heeft. De gevolgen van je handelingen en acties werken door in de gehele organisatie. Het is belangrijk dat je dit ziet en dat je met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Heb jij aan een half woord genoeg, kun je zelfstandig werken, ben je klantgericht en werk je gestructureerd en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkrooster

De functie bestaat uit 32 uur. Het werkrooster is als volgt:

Maandag            08:00 –  12:00 uur (4 uur)

Dinsdag               08:00  – 16:30 uur (8 uur)

Woensdag          13:30 – 17:30 uur (4 uur)

Donderdag         09:00 – 17:30 uur (8 uur)

Vrijdag                09:00 – 17:30 uur (8 uur)

Aanvang functie

De functie start bij voorkeur per juli 2021.

Werkomgeving

Het SMC Tilburg is een prettige maar bij vlagen ook hectische werkomgeving met veel verschillende expertises waarin jij je staande moet kunnen houden. Je werkt in een fantastisch team dat elkaar aanvult en ondersteunt waar nodig.

Wat wij jou bieden

Werken bij SMC Tilburg betekent dat je onderdeel wordt van een mooie organisatie en een heel hecht team. Het administratieteam bestaat met jou erbij uit 5 personen. Het is een hecht team dat veel samenwerkt en voor elkaar door het vuur gaat.

We bieden je een veelzijdige functie waarin je jezelf kan ontwikkelen. We bieden je een werkplek waar je je snel thuis zal voelen.

Wat wij van jou vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg .
Ervaring als telefoniste of administratief medewerker is absoluut een pre.
Je hebt ruime ervaring in het werken met computers.
Je beschikt over de basisvaardigheden voor het werken met Excel, Word en Outlook.
Ervaring met Intramed is een pre.
Je beschikt minimaal over een MBO diploma in een richting die aansluit bij de functie.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
Je spreekt voldoende Engels om in deze taal een afspraak te plannen met een patiënt.
Je bent flexibel en zelfstandig.
Je hebt een klantgerichte instelling en bent luistervaardig.

Wil jij graag aan de slag als telefoniste / baliemedewerker op het SMC? Reageer dan vandaag nog op deze vacature. Stuur je CV en motivatie naar: e.geurts@smc-tilburg.nl.

 

Bedrijfsprofiel

Het SMC Tilburg is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken. De organisatie bestaat uit:

Sportgeneeskunde
Fysiotherapie(diverse disciplines)
Ergotherapie
Pilatesstudio
Fysiosport

Bij ons zijn sportartsen, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten en pilatesdocenten werkzaam met ieder een eigen expertise / specialisatie. Door intensieve samenwerking met verschillende disciplines kunnen wij patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een klacht of blessure.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Naast de begeleiding van sporters heeft het SMC ook de expertise Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici. Ook voor verschillende sportmedische onderzoeken, reguliere  fysiotherapie, manuele therapie en dryneedling kun je bij het SMC Tilburg terecht. Naast de zorgverleners is er een  team dat zich bezighoudt met de bedrijfsvoering (van de administratie tot de communicatie).