Vacature psycholoog

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij als psycholoog op zoek naar een interessante en dynamische werkomgeving? Net even anders dan anders? Dan hebben wij wellicht een mooie vacature voor je!  

Functieomschrijving:

Voor het multidisciplinaire behandelteam van SMC ConACt zijn op zoek naar een collega psycholoog. Bij SMC ConAct werk je samen met de andere behandelaren op interdisciplinaire wijze aan het herstel en re-integratie van de client. De doelgroep bestaat grotendeels uit (jong) volwassenen die actief in het leven staan, maar waarbij herstel stagneert na een ongeval of ander life event. Vaak is er sprake van een nog lopende letselschade procedure, wat het herstelproces complex maakt. Door samenwerking zowel binnen het team als met het systeem om de client heen worden er hele mooie resultaten behaald. Een behandel traject bij SMC ConAct staat dan ook hoog aangeschreven. 

Het team van SMC ConAct bestaat uit traject coördinatoren, medisch specialist, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, een psycholoog en een werkcoach.   

Omvang functie

Naar verwachting zal gestart worden met een dag per week, met een mogelijke groei tot á 2 dagen. Het betreft een dus een functie voor 8 – 16 uur per week.   

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou: 

 • Je hebt ervaring in het zelfstandig behandelen van patiënten. 
 • Je hebt ervaring met het behandelen van patiënten met (chronische) pijnklachten en het geven van pijneducatie.  
 • Je bent cliëntgericht en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 
 • Je bent flexibel en zelfstandig. 
 • Je kan goed multidisciplinair samenwerken. 
 • Je hebt een opleiding psychologie op HBO of WO niveau afgerond.  
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag middag (andere tijden in overleg).  

Voor deze functie bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris 
 • Wekelijks multidisciplinair overleg 
 • 12 maanden contract met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling 
 • Rooster en uren in overleg. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en onze bezetting zoeken we samen naar wat past en gewenst is voor beide partijen. Aanwezig bij het overleg op de maandagen is een must.  
 • Gezellig en gedreven team waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen 
 • Een werkplek waar jij je snel thuis zult voelen 

Heb je interesse in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar: e.geurts@smc-tilburg.nl. 

Bedrijfsprofiel

Kijk voor meer informatie op www.smc-conact.nl. SMC ConAct is onderdeel van SMC Tilburg.  

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Het team bestaat uit sportartsen, fysiotherapeuten, voedingscoach, ergotherapeut, psycholoog en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal. 

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde en voor het volgen van een re-integratietraject(ConAct). Daarnaast heeft het SMC ook de expertise Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.