SMC Tilburg zoekt een enthousiaste Manueel Therapeut!

Ontdek jouw toekomst als Manueel Therapeut in een vooruitstrevend zorgexpertise centrum

Wil jij je richten op actieve en gemotiveerde patiënten die streven naar herstel? Zie je jezelf werken in een dynamisch, multidisciplinair centrum dat de standaard overstijgt? Word dan onze nieuwe Manueel Therapeut en ontdek de kansen die wij bieden!

Plaats: Tilburg

Uren: 27-40 uur

Over SMC Tilburg

SMC Tilburg is oorspronkelijk ontstaan als een sportmedisch centrum en heeft zich gespecialiseerd in beweegklachten. Wij richten ons op zowel sporters als niet-sporters die vanuit intrinsieke motivatie werken aan herstel. Ons team, bestaande uit circa 35 enthousiaste collega’s, brengt diverse disciplines en specialisaties samen om patiënten te begeleiden bij klachten en blessures.

Hoewel we groter zijn dan de reguliere praktijken, bieden we een kleinschalige setting met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak, zowel voor patiënten als collega’s. Bij SMC-Tilburg voelt iedereen zich gezien, werken we nauw samen en bouwen we sterke banden op met de mensen die we helpen, en met elkaar. We streven naar afwisseling in de werkagenda, heldere verwachtingen ten aanzien van het werk en een positieve sfeer.

Toekomstvisie en doorgroeimogelijkheden

Bij SMC-Tilburg hebben we een duidelijke visie voor de toekomst: minder afhankelijkheid van zorgverzekeraars en meer directe samenwerking met andere partijen, waaronder werkgevers. Deze strategie brengt ons dat we échte gepersonaliseerde hersteltrajecten kunnen bieden. Binnen deze innovatieve tak van ons zorgexpertise centrum kunnen we de zorg zo inrichten zoals wij dat belangrijk vinden. Hierdoor kunnen we jou ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden, met veel meer tijd voor de cliënt. Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van innovatieve benaderingen en het verbeteren van de zorgervaring. Hierbij hebben we jouw expertise nodig!

Jouw uitdaging

Als manueel therapeut werk je intensief samen met diverse specialisaties binnen ons team, waaronder sportartsen, fysiotherapeuten en meer. Samen streven jullie naar de best mogelijke behandeling voor onze cliënten. Je werkt met mensen die gedreven zijn om vooruitgang te boeken in hun herstel, variërend van sporters tot niet-sporters. Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te diagnosticeren en behandelen binnen de eerste lijn, waarbij je jouw eigen professionele inzichten kunt toepassen.

Ben je op zoek naar meer uitdaging en afwisseling in je agenda? Dan zijn er bij ons nog veel meer zaken waarmee je je kunt bezighouden. Wat dacht je van lesgeven op scholen, vanuit onze samenwerking met Fontys Hogeschool voor de kunsten? Of het ondersteunen in het uitvoeren van sportmedische onderzoeken of het geven van inloopspreekuur op een club of vereniging.

Mocht er een punt komen waarop je je nog verder wil ontwikkelen, dan kunnen we je de kans bieden om betrokken te zijn bij andere takken in de organisatie waar we meer op maat kunnen werken, los van zorgverzekeraars.

Wat bieden wij?
Bij SMC-Tilburg staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Een scholingsbudget
 • Studie-uren om nascholing onder werktijd te kunnen volgen
 • Reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract)
 • De mogelijkheid tot deelname aan een fietsleaseplan
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een hecht en professioneel team
 • Diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
 • Een inspirerende werkomgeving waar je je snel thuis zult voelen

Jouw profiel

Wij zoeken een manueel therapeut die niet alleen bekwaam is in het behandelen van beweegklachten, maar die ook houdt van een holistische aanpak en niet alleen hand-on kan werken, indien de situatie daarom vraagt. Jij bent:

 • Afgestudeerd als fysiotherapeut
 • In het bezit van een diploma (of in opleiding tot) Manueel Therapeut
 • Gedreven en gepassioneerd in jouw vakgebied

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van het team van SMC-Tilburg en een cruciale rol spelen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling bij ons!

Voor meer informatie: www.smc-tilburg.nl   

Heb je interesse in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Benjamin Langman:

b.langman@smc-tilburg.nl