PROCEDURE LOOPT | VACATURE GESLOTEN

Vacature Lid Raad van Commissarissen

Over Sport Medisch Centrum (SMC) Tilburg

SMC Tilburg is een vooraanstaand zorgexpertise centrum met een breed scala aan diensten gericht op het verbeteren of voorkomen van klachten aan het beweegapparaat. Onze diensten variëren van via de zorgverzekering vergoede behandelingen tot meer commerciële diensten met diverse financieringsbronnen. Ons zorgexpertise centrum streeft naar innovatie en groei, met een duidelijke focus op strategische ontwikkelingen in de toekomst.

Wij zoeken een nieuw lid voor onze raad van commissarissen. Iemand die uitblinkt in het leggen van verbindingen en het reflecteren op uitdagingen en ons daarnaast verrijkt met nieuwe inzichten. Gezien de ingrijpende veranderingen in de zorg en financiering daarvan, is de belangrijkste vraag voor ons of wij met elkaar goed op weg zijn om deze verandering vorm te geven. Heb jij veel ervaring binnen de zorg als bestuurder of zorgverlener? Ben jij een innovatieve out of the box denker en wil jij jouw steentje bijdragen aan een toekomstbestendig SMC Tilburg? Dan horen wij graag van je!

De driekoppige raad van commissarissen van het SMC Tilburg opereert op basis van de zorgbrede governancecode. Haar verantwoordelijkheid omvat integraal toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken. Vanaf 1 juli 2024 ontstaat er een vacature binnen de raad van commissarissen.

Profiel

Jij bent een moderne toezichthouder. Je geeft ruimte en vertrouwen. Als toezichthouder durf jij anders te kijken en sta je open voor vernieuwing. Je bent een goede sparringpartner voor de raad van bestuur en de andere leden en stelt op basis van je ervaring in de zorg en verandermanagement de juiste vragen. Je staat open voor verschillende meningen en je bent in staat om veranderingen te bevorderen en de verbinding te versterken. Sluit dit profiel aan bij jouw kwaliteiten? Dan horen we graag van je vóór 30 maart 2024.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke positie aan. Je ontvangt een passende vergoeding.

Enthousiast geworden?

Ben jij deze persoon en heb je voldoende tijd en ruimte in je agenda om deze rol te vervullen? Stuur dan jouw CV en motivatie uiterlijk vóór 30 maart 2024 naar ons toe.

Stuur je CV en een motivatiebrief naar HR@smc-tilburg.nl onder vermelding van  “Sollicitatie Lid Raad van Commissarissen – SMC Tilburg”.

Heb je nog vragen?

Voor meer inhoudelijke vragen over de vacature kan er met Evelien Geurts contact worden opgenomen via telefoonnummer 013-5456820 of e-mail e.geurts@smc-tilburg.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.