Vacature

Fysiotherapeut / RAO

VACATURE FYSIOTHERAPEUT/RAO

Revalide Tilburg en SMC Tilburg zoekt een Fysiotherapeut /Revalidatiearts-ondersteuner met affiniteit voor medisch specialistische revalidatie. Fulltime functie.

SMC Tilburg is een dynamische praktijk waar verschillende (zorg)diensten geboden worden. Fysiotherapie is een belangrijke tak van de organisatie. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Collega’s die elkaar uitdagen, helpen, inspireren en ondersteunen. Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut die zowel eerstelijnsbehandelingen uit zal voeren als de patiënten voor Revalide zal behandelen.

Revalide is een WTZi-erkende organisatie voor medisch specialistische revalidatiezorg en bestaat sinds 2014. Onze revalidatiezorg is lokaal georganiseerd, toegankelijk, laagdrempelig en informeel. Inmiddels heeft Stichting Revalide revalidatielocaties in Amersfoort, Amsterdam, Helmond, Tilburg en Utrecht.

Werkwijze Revalide Tilburg

We werken volgens een interdisciplinaire aanpak, omdat klachten binnen onze patiëntengroep vaak meerdere onderhoudende factoren hebben. Verschillende zorgprofessionals (fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en diëtisten) werken onder begeleiding van een revalidatiearts volgens een gezamenlijk behandelplan. Dit gebeurt gelijktijdig en onder één dak. De geïntegreerde aanpak, in combinatie met een behandelplan op maat, maakt onze behandeltrajecten effectief en efficiënt. Samen zorgen we ervoor dat mensen weer optimaal kunnen functioneren en participeren. De nadruk ligt op het stimuleren van zelfregie van de patiënt en het voorkomen van terugval in de toekomst.

Onze populatie bestaat voornamelijk uit patiënten met chronische pijnklachten, status na post-commotio en langdurige klachten aan het bewegingsapparaat.

Wat doet de revalidatieartsondersteuner (RAO)?

Doet de eerste intake (pre intake) als voorbereiding van de intake met de revalidatiearts.
Bewaken van het overzicht binnen revalidatietrajecten.
Aanspreekpunt voor de patiënt (als casemanager), maar ook voor de betrokken disciplines en de externe verwijzers/zorgverleners.
Wat doet de revalidatiefysiotherapeut?

Intake fysiotherapie, opstellen fysiotherapeutische behandeldoelen binnen revalidatietraject
Behandeling van de patiënt binnen de gestelde doelen (individueel of groepsgewijs)
Ondersteuning pijneducatie, begeleiding module ontspanning/lichaamsbewustwording
Functie-eisen

Afgeronde opleiding fysiotherapie (HBO); bij voorkeur 3 jaar werkervaring
Geldige inschrijving in het BIG-register en Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Werkt onder een eigen AGB-code.
Heeft zich middels opleiding(en) aantoonbaar gespecialiseerd in (een onderdeel van) medisch specialistische revalidatiezorg. Hierbij valt te denken aan een verdieping in chronische pijn of gedragsmodulatie.
Teamspeler
Proactieve attitude
Je hebt een helikopterview, kan goed organiseren en bent oplossingsgericht.
Word jij enthousiast van:

Samenwerking met andere disciplines in onze organisatie (sportarts, ergotherapeut, podotherapeut, pilatesdocenten)
Uitdagende, soms meer complexe, (eerstelijns) casuïstiek
Doelgroep, aantoonbaar met chronische pijn
Hulpvragen vanuit de breedtesport én het reguliere domein
Hoge kwaliteit zorg, nét dat stapje extra
Overleg met collega’s om samen tot het beste behandelresultaat te komen
Stuur CV en motivatiebrief naar revalidetilburg@revalide.nl en/of neem contact met ons op.

Contactgegevens Revalide Tilburg

Adres: Olympiaplein 384, 5022 DX Tilburg

Contactpersoon: Evelien Geurts

Telefoon: 013-5456820

Je functie bestaat uit het beantwoorden van de telefoon, het plannen van (zorg)afspraken, het te woord staan van patiënten en licht administratief werk. Daarnaast beheer je ook de algemene mailbox. Aangezien er in een week zo’n 750 patiënten de balie passeren, je de agenda beheert van een flink aantal zorgverleners en je goed op de hoogte moet zijn van de verschillende diensten en producten, mag de functie niet onderschat worden.

Als telefoniste / receptiemedewerker ben jij het visitekaartje van de praktijk en heb je vaak het eerste en laatste contact met de patiënt. Hoe jij patiënten te woord staat is dan ook bepalend voor het beeld dat de patiënt van de praktijk heeft. De gevolgen van je handelingen en acties werken door in de gehele organisatie. Het is belangrijk dat je dit ziet en dat je met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Heb jij aan een half woord genoeg, kun je zelfstandig werken, ben je klantgericht en werk je gestructureerd en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkrooster

De functie bestaat uit 32 uur. Het werkrooster is als volgt:

Maandag            08:00 –  12:00 uur (4 uur)

Dinsdag               08:00  – 16:30 uur (8 uur)

Woensdag          13:30 – 17:30 uur (4 uur)

Donderdag         09:00 – 17:30 uur (8 uur)

Vrijdag                09:00 – 17:30 uur (8 uur)

Aanvang functie

De functie start bij voorkeur per juli 2021.

Werkomgeving

Het SMC Tilburg is een prettige maar bij vlagen ook hectische werkomgeving met veel verschillende expertises waarin jij je staande moet kunnen houden. Je werkt in een fantastisch team dat elkaar aanvult en ondersteunt waar nodig.

Wat wij jou bieden

Werken bij SMC Tilburg betekent dat je onderdeel wordt van een mooie organisatie en een heel hecht team. Het administratieteam bestaat met jou erbij uit 5 personen. Het is een hecht team dat veel samenwerkt en voor elkaar door het vuur gaat.

We bieden je een veelzijdige functie waarin je jezelf kan ontwikkelen. We bieden je een werkplek waar je je snel thuis zal voelen.

Wat wij van jou vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:

Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg .
Ervaring als telefoniste of administratief medewerker is absoluut een pre.
Je hebt ruime ervaring in het werken met computers.
Je beschikt over de basisvaardigheden voor het werken met Excel, Word en Outlook.
Ervaring met Intramed is een pre.
Je beschikt minimaal over een MBO diploma in een richting die aansluit bij de functie.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
Je spreekt voldoende Engels om in deze taal een afspraak te plannen met een patiënt.
Je bent flexibel en zelfstandig.
Je hebt een klantgerichte instelling en bent luistervaardig.

Wil jij graag aan de slag als telefoniste / baliemedewerker op het SMC? Reageer dan vandaag nog op deze vacature. Stuur je CV en motivatie naar: e.geurts@smc-tilburg.nl.

 

Bedrijfsprofiel

Het SMC Tilburg is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken. De organisatie bestaat uit:

Sportgeneeskunde
Fysiotherapie(diverse disciplines)
Ergotherapie
Pilatesstudio
Fysiosport

Bij ons zijn sportartsen, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten en pilatesdocenten werkzaam met ieder een eigen expertise / specialisatie. Door intensieve samenwerking met verschillende disciplines kunnen wij patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een klacht of blessure.

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Naast de begeleiding van sporters heeft het SMC ook de expertise Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici. Ook voor verschillende sportmedische onderzoeken, reguliere  fysiotherapie, manuele therapie en dryneedling kun je bij het SMC Tilburg terecht. Naast de zorgverleners is er een  team dat zich bezighoudt met de bedrijfsvoering (van de administratie tot de communicatie).