Kom jij bij ons werken?

Vacature Fysiotherpaeut

Home » Over SMC » Vacatures » Vacature fysiotherapeut

Vacature fysiotherapeut/sportfysiotherapeut 

 

Goed nieuws, wij hebben een vacature beschikbaar voor een fysiotherapeut of sportfysiotherapeut! Wat houdt werken als fysio bij SMC Tilburg in?  

SMC Tilburg heeft een vrij jonge doelgroep patiënten. Ongeveer 50% patiëntpopulatie is tussen de 20 en 40 jaar oud. Onze patiënten zijn intrinsiek gemotiveerd om onder jouw begeleiding aan hun herstel te werken. Als fysiotherapeut bij SMC Tilburg is je baan afwisselend. Zo heb je de mogelijkheid een eigen sportclub of vereniging te begeleiden, met eventueel een spreekuur op locatie. Maar ook het afnemen van sportmedische onderzoeken, samen met de sportarts, behoort tot de taken. Je patiënten zijn voornamelijk breedtesporters die door middel van jouw hulp weer een stap verder komen in het herstelproces.

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega’s! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega’s aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard je collega fysiotherapeuten. Er vindt 1 keer per 3 weken een vakinhoudelijk overleg plaats waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Je collega’s zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Ook besteden we veel aandacht aan het vernieuwen en innoveren binnen de zorg. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel activiteit op de planning staan.

Kortom; een gezellige, afwisselende en uitdagende baan! Zijn dit de juiste ingrediënten voor jouw droombaan? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn per augustus op zoek naar een fysiotherapeut om ons huidige team uit te breiden. Bij voorkeur een collega met een afgeronde masteropleiding Sportfysiotherapie, maar dit is geen vereiste.   

Omvang functie 

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Je werkweek is verdeeld over minimaal vier dagen, en je werkt in ieder geval één avond.   

 Functie eisen 

Om in aanmerking te komen voor deze functie verwachten wij het volgende van jou: 

  • Afgerond opleiding fysiotherapie 
  • Masteropleiding sportfysiotherapie is een pré  
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig behandelen van patiënten
  • Uiteraard heb je affiniteit met sport 

 Arbeidsvoorwaarden 

Bij SMC Tilburg werken we met een personeelshandboek waarin alle afspraken met elkaar goed zijn vastgelegd. Wij bieden een contract aan voor vaste loondienstverbanden, en dus niet met variabel loon. Ook werken wij met een studiebudget en studie-uren, ontvang je een pensioenbijdrage en 215 vakantie uren per jaar (o.b.v. fulltime). Het salaris is afhankelijk van een eventuele masteropleiding en de werkervaring. Bij een eventuele sollicitatie vertellen we je hier graag meer over. 

Bedrijfsprofiel 

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, psychologen en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal. 

 Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde en voor het volgen van een revalidatietraject na letselschade (ConAct). Wij werken veel met breedte en topsporters en daarnaast hebben wij de expertise in Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.  

Heb je interesse in de vacature fysiotherapeut? Stuur je CV en motivatie naar Benjamin Langman: b.langman@smc-tilburg.nl

Op zoek naar meer informatie? Neem dan even telefonisch contact op: 013-5456820 en vraag naar Benjamin Langman