Blijf in beweging!

SMC Tilburg; Voor velen bekend als SportMedisch Centrum. Maar in deze dagen gaan we voor: Samen Met Compassie. Of de variant; Sport Moves Corona! Al is het maar even mentaal om je gedachte te verzetten… Bewegen, kracht houden, fit blijven. Ontzettend belangrijk! Vooral nu!

We hebben overleg gehad hoe wij ons steentje kunnen bijdragen. We gaan doen waar we goed in zijn; jullie aan het bewegen houden. Heb je vragen, fysieke klachten of wellicht suggesties voor een oefenprogramma? Bel ons! Ook als je op dit moment geen patiënt bij ons bent, of wellicht nog helemaal niet bekend bent met het SMC. Je kunt ons altijd bellen voor een overleg, telefonisch advies of als je een vraag hebt. In deze tijd moeten we elkaar helpen. Weet dat we er voor jullie zijn!

We proberen de komende dagen deze pagina zo veel mogelijk te vullen met content. De oefeningen zijn afgestemd op een programma dat je thuis kan uitvoeren, met zo min mogelijk materialen. Werk aan je core stability, aan je kracht, aan conditie… Maar ook ontspanning, ademhalingsoefeningen, even een stapje terug en heel bewust bewegen. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn een aantal oefeningen programma’s die beveiligd zijn met een wachtwoord. Dit hebben we gedaan, omdat het bij deze oefenprogramma’s belangrijk is dat ze in een juiste context worden uitgevoerd. Hierbij is dus enige uitleg vereist. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we je (telefonisch) te woord kunnen staan en kunnen helpen. Veel plezier met de oefeningen!

Basis oefenprogramma
Bekkenfysiotherapie
Buiten Oefeningen
Core Stability
Dansers & Musici
Ergotherapie
Hardlopen
Krachtoefeningen
Nek en Schouder
Oedeemfysiotherapie
Pilates (voor leden)
Content volgt