DUUR CURSUS:

8 weken. Start 27 maart. 

DAG & TIJD:

Vrijdagen van 17:00 tot 18:00 uur

LOCATIE:

Danszaal SMC Tilburg

KOSTEN:

€79,- 

Sarah Way Cursus Dans je Vrij van Pijn

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Sarah Way en ruim 5 jaar werkzaam als fysiotherapeut bij het SMC Tilburg. 

Binnen het vak fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in dansante fysiotherapie. Als dansante fysiotherapeut pas ik elementen van dans toe om het lichaamsbewustzijn en het bewegen te verbeteren. Het bewegen neemt door het toevoegen van dansante elementen niet alleen in kwaliteit toe, maar ‘saaie’ oefeningen worden echt leuk om uit te voeren. Met de cursus ‘Dans je Vrij van Pijn’ leer je weer plezier in bewegen te krijgen, ook als er pijn is. 

IK WIL MIJ AANMELDEN
IK HEB EEN VRAAG

Leer om weer plezier in bewegen te krijgen, ook als er pijn is. Door je te laten meenemen in de muziek en innerlijk gestuurd te bewegen kun je werken aan je coördinatie, souplesse, kracht, evenwicht, uithoudingsvermogen, expressie en ontspanning. Je leert je vrijer van je pijn te bewegen. Wanneer je deelneemt aan de cursus ontvang je inloggegevens van de website www.dansjevrijvanpijn.nl. Met deze inloggegevens kun je thuis elementen van de lessen terug kijken. Ook heb je toegang tot verzameling van 130 uitdagende en gezonde oefeningen.

VOOR WIE IS DE CURSUS BEDOELD?

Voor veel mensen met chronische pijn, artrose, reuma, fibromyalgie of onbegrepen pijnklachten is bewegen geassocieerd geraakt met pijn. Door tijdens het bewegen gebruik te maken van muziek wordt de kwaliteit van het bewegen vanzelf vloeiender, ruimer en gemakkelijker. De training is rustig opgebouwd en prettig om te doen. Leeftijd speelt geen rol.

POSITIEVE EFFECTEN

Het programma verhoogt gegarandeerd je bewegingsplezier. Onderzoek laat zien dat dansant bewegen veel positieve effecten heeft die voor mensen met pijn belangrijk zijn. Beweegplezier, ontspanning, betere balans, meer souplesse en coördinatie, meer kracht en uithoudingsvermogen. En ook een betere stemming. Beter in het lijf, beter in bewegen, beter in het leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De cursus duurt 8 weken

  • De lessen vinden plaats op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur

  • Eerste les is op 27 maart.

  • kosten bedragen €79,- voor de totale cursus

NOG BESCHIKBARE PLAATSEN

10

Direct aan de slag!

U wilt zo snel mogelijk van uw klachten af. We kennen geen wachttijden en u kunt meteen een afsrpaak maken en wij zijn ‘s avonds en in het weekend open.

Persoonlijke aanpak

Met een advies op maat wordt er een persoonlijke behandelprogramma samengesteld. Dit wordt volledig afgestemd op uw behoefte.

Team van specialisten

Er staat een team van specialisten klaar om jou te ondersteunen. Samen zetten we er de schouders onder en werken we aan een optimaal resultaat.

Doelgericht proces

We stellen samen doelen op, zodat we met focus kunnen werken aan uw klachten. Hier gaan we dan gericht mee aan de slag.