De periode van 15 maart t/m 14 april staat in het teken van pilates! In deze periode kun je met een leuke actie je Personal Pilates kaart aanschaffen. En… op 6 april hebben we weer een Workshop georganiseerd zodat je zelf eens kan ervaren hoe het is om pilates op de speciale Peak Pilates apparatuur te doen. Ben je erbij?

Wanneer: Zaterdag 6 april

Tijd :   09:30 – 11:00u

Locatie:           Pilates studio SMC Tilburg

Meenemen:    Sportkleding en sokken en een handdoek

Kosten:            Deelname is gratis!

Je schrijft je in bij de balie, telefonisch (013 545 68 20) of per e-mail (info@smc-tilburg.nl). Vermeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Waarom een Workshop?

Het SMC Tilburg heeft een volledige pilatesstudio in huis, inclusief de speciale Peak pilatesapparatuur. Wellicht ben je al bekend met de matlessen. Maar wat kun je nu precies met die apparaten? En wat is de relatie tussen matles en pilates apparatuur? Tijdens deze workshop krijg je hier inzicht in en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag!

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop start met een korte introductie en demonstratie door de pilates trainers.

Na de demonstratie ga je in kleine groepjes van maximaal 3 personen met de pilates trainer zelf aan de slag op de apparatuur. Zo kun je goed ervaren wat Personal Pilates inhoudt en wat het verschil is met oefeningen op de mat. Dit deel van de workshop duurt ongeveer 45 minuten.

Hierna is er ruimte om even na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Yvonne weet alle ins en outs rondom de acties voor de matlessen en Personal Pilates kaarten. Zij is aanwezig om al je praktische vragen te beantwoorden. Je kunt eventueel direct bij haar inschrijven voor de actie van jouw keuze: korting op de aanschaf van een personal pilates kaart of gratis deelname in de matlessen. Uiteraard ben je tot niets verplicht. Alleen deelnemen aan de workshop is ook al hartstikke leuk!