SMC Tilburg behaalt Plus audit met vlag en wimpel

Bij het SMC Tilburg heerst een feeststemming onder de collega’s. Op 11 juni heeft SMC Tilburg de Plus audit positief afgesloten en behoudt hiermee haar plusstatus. Dit betekent dat SMC Tilburg nog een stapje verder gaat dan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging.

Om de Plus audit te behalen is de praktijk onder andere beoordeeld op  de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, de standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

Anne Marie Geurts-Pijnenburg en Theo Schers (directie SMC Tilburg) zijn erg tevreden met dit resultaat. Geurts-Pijnenburg:  “We zijn er heel trots op dat we deze status mogen blijven uitdragen. We werken met heel hard met het team om deze top kwaliteit te kunnen bieden aan patiënten. Het behalen van de audit is een mooie erkenning voor de kwaliteit die wij leveren.”

SMC Tilburg biedt fysiotherapie, sportgeneeskunde en revalidatie aan en is gevestigd in het T-kwadraat bij Stappegoor.